<?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?><rss version="2.0"
	xmlns:content="http://purl.org/rss/1.0/modules/content/"
	xmlns:dc="http://purl.org/dc/elements/1.1/"
	xmlns:atom="http://www.w3.org/2005/Atom"
	>
<channel>
	<title>Comments on: Zoekmachinespam door de Hostingman</title>
	<atom:link href="http://www.chapter42.com/2006/10/02/zoekmachine-spam-door-de-hostingman.html/feed" rel="self" type="application/rss+xml" />
	<link>http://www.chapter42.com/2006/10/02/zoekmachine-spam-door-de-hostingman.html</link>
	<description>stop poking me.</description>
	<pubDate>Sun, 06 Jul 2008 17:05:40 +0000</pubDate>
	<generator>http://wordpress.org/?v=2.5.1</generator>
	<xhtml:meta xmlns:xhtml="http://www.w3.org/1999/xhtml" name="robots" content="noindex" />
	<item>
		<title>By: Postman</title>
		<link>http://www.chapter42.com/2006/10/02/zoekmachine-spam-door-de-hostingman.html#comment-5162</link>
		<dc:creator>Postman</dc:creator>
		<pubDate>Sun, 03 Feb 2008 12:54:38 +0000</pubDate>
		<guid isPermaLink="false">http://www.chapter42.com/2006/10/02/zoekmachine-spam-door-de-hostingman.html#comment-5162</guid>
		<description>Ziet er weer gewoon uit. Enkel een blik in de broncode deed mijn lachspieren werken ....</description>
		<content:encoded><![CDATA[<p>Ziet er weer gewoon uit. Enkel een blik in de broncode deed mijn lachspieren werken &#8230;.</p>
]]></content:encoded>
	</item>
	<item>
		<title>By: Robert</title>
		<link>http://www.chapter42.com/2006/10/02/zoekmachine-spam-door-de-hostingman.html#comment-4345</link>
		<dc:creator>Robert</dc:creator>
		<pubDate>Thu, 22 Nov 2007 10:24:56 +0000</pubDate>
		<guid isPermaLink="false">http://www.chapter42.com/2006/10/02/zoekmachine-spam-door-de-hostingman.html#comment-4345</guid>
		<description>inderdaad de paginas zien er weer normaal uit</description>
		<content:encoded><![CDATA[<p>inderdaad de paginas zien er weer normaal uit</p>
]]></content:encoded>
	</item>
	<item>
		<title>By: Henri</title>
		<link>http://www.chapter42.com/2006/10/02/zoekmachine-spam-door-de-hostingman.html#comment-4103</link>
		<dc:creator>Henri</dc:creator>
		<pubDate>Fri, 02 Nov 2007 08:00:23 +0000</pubDate>
		<guid isPermaLink="false">http://www.chapter42.com/2006/10/02/zoekmachine-spam-door-de-hostingman.html#comment-4103</guid>
		<description>Inderdaad, dergelijke techniek was 4 jaar terug in. Maar goed, de pagina oogt een beetje amateuristisch, dus het zal wel een bedrijf zijn van iemand die 'dat erbij doet'.</description>
		<content:encoded><![CDATA[<p>Inderdaad, dergelijke techniek was 4 jaar terug in. Maar goed, de pagina oogt een beetje amateuristisch, dus het zal wel een bedrijf zijn van iemand die &#8216;dat erbij doet&#8217;.</p>
]]></content:encoded>
	</item>
	<item>
		<title>By: Billy</title>
		<link>http://www.chapter42.com/2006/10/02/zoekmachine-spam-door-de-hostingman.html#comment-4084</link>
		<dc:creator>Billy</dc:creator>
		<pubDate>Wed, 31 Oct 2007 12:23:07 +0000</pubDate>
		<guid isPermaLink="false">http://www.chapter42.com/2006/10/02/zoekmachine-spam-door-de-hostingman.html#comment-4084</guid>
		<description>zo te zien heeft de hostingman deze topic gelezen, pagina's zien er nu redelijk normaal uit !.</description>
		<content:encoded><![CDATA[<p>zo te zien heeft de hostingman deze topic gelezen, pagina&#8217;s zien er nu redelijk normaal uit !.</p>
]]></content:encoded>
	</item>
	<item>
		<title>By: Vincent van den Brink</title>
		<link>http://www.chapter42.com/2006/10/02/zoekmachine-spam-door-de-hostingman.html#comment-3894</link>
		<dc:creator>Vincent van den Brink</dc:creator>
		<pubDate>Mon, 08 Oct 2007 19:38:53 +0000</pubDate>
		<guid isPermaLink="false">http://www.chapter42.com/2006/10/02/zoekmachine-spam-door-de-hostingman.html#comment-3894</guid>
		<description>Hij heeft wel meer dingen gedaan, zoals Wabbie.nl.
Hij valt zelf door de mand!</description>
		<content:encoded><![CDATA[<p>Hij heeft wel meer dingen gedaan, zoals Wabbie.nl.<br />
Hij valt zelf door de mand!</p>
]]></content:encoded>
	</item>
	<item>
		<title>By: Hosting</title>
		<link>http://www.chapter42.com/2006/10/02/zoekmachine-spam-door-de-hostingman.html#comment-2861</link>
		<dc:creator>Hosting</dc:creator>
		<pubDate>Wed, 11 Jul 2007 07:47:40 +0000</pubDate>
		<guid isPermaLink="false">http://www.chapter42.com/2006/10/02/zoekmachine-spam-door-de-hostingman.html#comment-2861</guid>
		<description>Ja er zijn vele manieren om je website vol te spammen wat ook veel mensen doen is het vol blaffen van de  tag als ze een klein IFRAME gebruiken op hun website. 

Ach ja op de zoekterm hosting doen een aantal conculegas dat maar Google doet er niks aan!</description>
		<content:encoded><![CDATA[<p>Ja er zijn vele manieren om je website vol te spammen wat ook veel mensen doen is het vol blaffen van de  tag als ze een klein IFRAME gebruiken op hun website. </p>
<p>Ach ja op de zoekterm hosting doen een aantal conculegas dat maar Google doet er niks aan!</p>
]]></content:encoded>
	</item>
	<item>
		<title>By: Spampraktijken van Evers ICT &#183; Zoekmachine Optimalisatie, SEO en Marketing</title>
		<link>http://www.chapter42.com/2006/10/02/zoekmachine-spam-door-de-hostingman.html#comment-2784</link>
		<dc:creator>Spampraktijken van Evers ICT &#183; Zoekmachine Optimalisatie, SEO en Marketing</dc:creator>
		<pubDate>Thu, 05 Jul 2007 17:18:40 +0000</pubDate>
		<guid isPermaLink="false">http://www.chapter42.com/2006/10/02/zoekmachine-spam-door-de-hostingman.html#comment-2784</guid>
		<description>[...] Koen heeft op webhostingtalk.nl een aantal webhosters zo ver gekregen dat zij voor hem een testaccountje beschikbaar hebben gesteld zodat dhr. Evers zijn spam via iemands anders server kon versturen. Slim bedacht, althans dat dacht Evers ICT. Evers ICT heeft, naast (tot voor kort nog) wabbie.nl nog een paar andere dubieze internet concepten: Hostingextreme.nl en Dehostingman.nl (zie post chapter42 over de seospam praktijken van Evers ICT). Al met al gesommeerd, een niet zo slimme spammer die zijn naam/bedrijfje niets goeds heeft bezorgd. [...]</description>
		<content:encoded><![CDATA[<p>[...] Koen heeft op webhostingtalk.nl een aantal webhosters zo ver gekregen dat zij voor hem een testaccountje beschikbaar hebben gesteld zodat dhr. Evers zijn spam via iemands anders server kon versturen. Slim bedacht, althans dat dacht Evers ICT. Evers ICT heeft, naast (tot voor kort nog) wabbie.nl nog een paar andere dubieze internet concepten: Hostingextreme.nl en Dehostingman.nl (zie post chapter42 over de seospam praktijken van Evers ICT). Al met al gesommeerd, een niet zo slimme spammer die zijn naam/bedrijfje niets goeds heeft bezorgd. [...]</p>
]]></content:encoded>
	</item>
	<item>
		<title>By: deInternetMarketeer</title>
		<link>http://www.chapter42.com/2006/10/02/zoekmachine-spam-door-de-hostingman.html#comment-1485</link>
		<dc:creator>deInternetMarketeer</dc:creator>
		<pubDate>Sun, 04 Mar 2007 21:55:08 +0000</pubDate>
		<guid isPermaLink="false">http://www.chapter42.com/2006/10/02/zoekmachine-spam-door-de-hostingman.html#comment-1485</guid>
		<description>Wel, ie zit er nog steeds in.
Ook heeft de nofollow zen werk alvast niet gedaan voor Yahoo. Deze site duikt nl als 1e op als link.

Idd is het niet om aan te zien dat Google totaal niets doet aan de spam in de Nederlandstalige resultaten.

Er zou moeten geijverd worden voor een combinatie van Vlaamse en Nederlandse zoekresultaten. Samen is de markt groter en wordt er misschien iets sneller aandacht aan gegeven door wereldspelers. Nu heb je de Vlaamse(zal ik maar zeggen) markt die genegeerd wordt en de Nederlandse die bijna genegeerd wordt
En tja, NL of VL, je hoeft geen uren te rijden om elkaar tegen te komen.</description>
		<content:encoded><![CDATA[<p>Wel, ie zit er nog steeds in.<br />
Ook heeft de nofollow zen werk alvast niet gedaan voor Yahoo. Deze site duikt nl als 1e op als link.</p>
<p>Idd is het niet om aan te zien dat Google totaal niets doet aan de spam in de Nederlandstalige resultaten.</p>
<p>Er zou moeten geijverd worden voor een combinatie van Vlaamse en Nederlandse zoekresultaten. Samen is de markt groter en wordt er misschien iets sneller aandacht aan gegeven door wereldspelers. Nu heb je de Vlaamse(zal ik maar zeggen) markt die genegeerd wordt en de Nederlandse die bijna genegeerd wordt<br />
En tja, NL of VL, je hoeft geen uren te rijden om elkaar tegen te komen.</p>
]]></content:encoded>
	</item>
	<item>
		<title>By: Roy</title>
		<link>http://www.chapter42.com/2006/10/02/zoekmachine-spam-door-de-hostingman.html#comment-207</link>
		<dc:creator>Roy</dc:creator>
		<pubDate>Sat, 18 Nov 2006 18:44:31 +0000</pubDate>
		<guid isPermaLink="false">http://www.chapter42.com/2006/10/02/zoekmachine-spam-door-de-hostingman.html#comment-207</guid>
		<description>Hmm, leuk om op onderzoek uit te gaan bart. Het lijkt er inderdaad op dat deze gewoon helemaal verdwenen is.</description>
		<content:encoded><![CDATA[<p>Hmm, leuk om op onderzoek uit te gaan bart. Het lijkt er inderdaad op dat deze gewoon helemaal verdwenen is.</p>
]]></content:encoded>
	</item>
	<item>
		<title>By: Bart Manders</title>
		<link>http://www.chapter42.com/2006/10/02/zoekmachine-spam-door-de-hostingman.html#comment-203</link>
		<dc:creator>Bart Manders</dc:creator>
		<pubDate>Sat, 18 Nov 2006 08:49:31 +0000</pubDate>
		<guid isPermaLink="false">http://www.chapter42.com/2006/10/02/zoekmachine-spam-door-de-hostingman.html#comment-203</guid>
		<description>Ik zag gisteren dat Autotrack ook uit Google geknikkerd is? Zijn er nog andere grote sites aangepakt de laatste tijd, of is Google weer grote schoonmaak aan het houden?</description>
		<content:encoded><![CDATA[<p>Ik zag gisteren dat Autotrack ook uit Google geknikkerd is? Zijn er nog andere grote sites aangepakt de laatste tijd, of is Google weer grote schoonmaak aan het houden?</p>
]]></content:encoded>
	</item>
</channel>
</rss>
