E-mail spam met lef!

Home / E-mail spam met lef!

David Brinks, een goede vriend van mij, heeft ruim een jaar geleden zijn statische website op aanraden van mij ingeruild voor een weblog over tekstschrijven. Sindsdien post hij dagelijks één of meerdere berichten over zijn werk, leven, iets van zijn lezers of wat hij opmerkelijk en relevant vindt. Niet alleen zijn bezoekers aantallen zijn hierdoor enorm gestegen maar ook zijn klantenkring is toegenomen en volgt met regelmaat de ontwikkelingen. Zodoende kunnen ze inspelen op de nieuwe ontwikkelingen en ideeën op het gebied van copywriting.

Vandaag heeft hij een bericht gepost wat mij voor een groot deel wel aansprak: het was een seo spam e-mail die zijn vader gekregen had. Dat www.home.nl maar een site was die niets voorstelde en dat je daar nooit rijk mee werd. Het verhaal is op een aantal verschrikkelijke marketing/sales “load of bollocks” gewoon helemaal waar.

Met degelijk SEO werk kun je makkelijk 10.000 euro per maand verdienen en met www.home.nl zou je nog veel meer verdienen, maar goed, dat kon die spammer ook niet weten…

Was dit artikel behulpzaam?

Bedankt voor je feedback!

5 reacties op “E-mail spam met lef!”

  1. Roy avatar

    Wie wil er nu in de randstad wonen?

  2. Richard avatar

    Met alle respect Roy, maar als je zo zeker weet dat het waar is, waarom heb je dan geen huisje aan de Vinkeveense Plassen (o.i.d.)

  3. Laurens avatar

    Roy, kom eens ff met die cashcow van je dan!

  4. Deejay avatar
    Deejay

    Ik begin het steeds leuker te vinden hier 🙂

    He Roy, wat doe je nog bij onetomarket ???

    Overigens duikt die spammail erg vaak op, ik heb hem ook al vaak gehad. Deze spammende “seo’s” behoren natuurlijk tot een duistere “seo (voor zover) maffia” die alleen je site door een standaard “submit pakket” halen waarna je voor eeuwig brand in de spam hel die bijvoorbeeld submitwolf pro heet.

    Overigens, om die 10.000 te halen moet je dan ook wiki’s spimmen 🙂 🙂 (evil grapje sorry joost)

    vr gr dj

  5. Website maken avatar

    Waarom is het bezoekers-aantal toegenomen sinds de overstap naar een dergelijk dynamisch systeem? Heeft dat te maken met reacties die geplaatst kunnen worden of wat?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.