Roy Huiskes

Ik ben Roy Huiskes, sinds 2003 werkzaam als internetmarketeer en sinds september 2010 onafhankelijk in te huren op projectbasis als consultant of voor langdurige projecten.

Mijn specialisaties omvatten alle aspecten van internetmarketing met natuurlijk een flinke focus op SEO, waarbij de gebruiker centraal staat. Je kunt me inschakelen om een goede (online) marketingstrategie te bepalen, je conversie te optimaliseren en dus natuurlijk ook voor zoekmachinemarketing en zoekmachineoptimalisatie.

Ik heb door de jaren heen al vele anderen, zoals AkzoNobel, Univé, AEGON, Frontis, Home of Happy Brands en Merchandise.nl, geholpen om hun online positie te versterken. Om goed te kunnen bepalen wat ik eventueel voor jou of je organisatie kan betekenen stel ik voor dat we even kennismaken en een belafspraak plannen.

Kwam mijn naam je al bekend voor?

Dat kan; ik blog al sinds 2006 op chapter42.com en veel van mijn blogs en tips worden nog steeds dagelijks gelezen (en doorgestuurd).

Ook ben ik co-host van de State of Search SEO-podcast op Webmasterradio.fm, een zeer goed beluisterde show. Daarnaast spreek ik regelmatig op conferenties als Search Engine Strategies en A4Uexpo. Ik ben beschikbaar als spreker voor uiteenlopende internetvraagstukken, als panellid of bijvoorbeeld om live site-reviews te doen op bijeenkomsten (eventueel met wat collega’s uit mijn netwerk).

Liever contact via e-mail?

Je kunt me natuurlijk altijd een mail sturen op roy@chapter42.com maar mocht je de tijd willen nemen om onderstaand formulier in te vullen ben ik je erg dankbaar. Ik heb dan vast een idee van wie je bent en waarmee ik je kan helpen, zodat ik je een voorstel kan sturen om een (bel)afspraak te maken.