Expert opinion op je ontwerp

Ik krijg regelmatig de vraag om mee te kijken met een ontwerp. Bij de mensen die de site lanceren, spelen namelijk altijd bepaalde vragen. Is het zoekmachinevriendelijk of zoekmachineoptimaal, is het logisch ingedeeld, kunnen gebruikers makkelijk het doel van een pagina bepalen en halen?  Voldoet het aan de stijl en sfeer die is beoogd? Met een expert opinion tackle je al veel problemen in een vroegtijdig stadium.

Twee zien meer dan één

Er zijn veel ontwerpbureaus, ontwerpers, webdesigners die mooie designs kunnen maken, maar met de user experience en zoekmachineoptimalisatie nog niet zoveel ervaring hebben. Daarom deze dienst, een expert opinion of second opinion, zodat je vroegtijdig nog een beetje kunt schaven voordat een ontwerp is goedgekeurd en omgebouwd wordt naar een website of webshop. Fouten en moeilijkheden kunnen vroegtijdig worden getackeld en worden verbeterd.

Wat heb ik nodig?

Om een expert opinion te maken heb ik van jou je ontwerp nodig als afbeelding en eventueel je wireframes. Ik wil graag weten wat het doel van je site is, de doelen op de aangeleverde pagina’s en welke pagina’s je ongeveer verwacht te moeten maken.

Wat krijg je dan?

Je krijgt van mij een rapportage waarin ik duidelijk aangeef met afbeeldingen en tekst waar je nog eens goed over na zou moeten denken en hoe ik het zou oplossen. Daarnaast controleer ik ook nog een keer de revisie zodat we zeker weten dat we uiteindelijk iets krijgen waar we allemaal gelukkig mee zijn: een goede website die optimaal is voor gebruikers en voor zoekmachines.

Write A Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.