Roy Huiskes

Ik ben Roy Huiskes, sinds 2003 werkzaam als SEO en digital marketing consultant. Sinds 2010 ben ik in te huren als freelance SEO en Webanalytics consultant voor korte en lange SEO en Digital analytics projecten.

Roy Huiskes
Roy Huiskes

Mijn specialisatie is digitale marketing strategie. Natuurlijk met een flinke focus op SEO, waarbij de gebruiker altijd centraal staat. Je kunt me inschakelen om samen je digitale marketingstrategie te bepalen of tegen het licht te houden. Maar ik kan je ook helpen om je conversie te optimaliseren, je Tag Manager in te richten of je Google Analytics rapportages te maken. Bijvoorbeeld in Excel of Google Datastudio. Uiteraard help ik je ook graag met je zoekmachinemarketing en zoekmachineoptimalisatie vraagstukken en uitdagingen.

Ik heb door de jaren heen al vele klanten geholpen. Klanten zoals AholdDelhaize, Achmea, AkzoNobel, Allerhande, De Bijenkorf, Univé, AEGON, FBTO, Hallmark, Youwe, Artefact en Merchandise.nl, geholpen om de online positie te versterken, de organisatie beter te laten inspelen op SEO, de verantwoordelijken te trainen of als sparringspartner van de inhouse SEO.

Om goed te kunnen bepalen wat ik eventueel voor jou of je organisatie kan betekenen stel ik voor dat we even kennismaken en een belafspraak plannen.

Je kunt mij kennen van:

Als je old school bent, kun je mij kennen van mijn blog. ik blog al sinds 2006 op chapter42.com en veel van mijn blogs en (oude) tips worden nog steeds dagelijks gelezen en doorgestuurd.

Ooit was ik co-host van de State of Search SEO-podcast op Webmasterradio.fm, een zeer goed beluisterde internationale podcast. Daarnaast sprak ik regelmatig op conferenties als Search Engine Strategies en A4Uexpo. Maar dit kost heel veel tijd en het altijd enorm gezellig, maar zakelijk gezien focus ik mij vooral op Nederland.

Ik ben beschikbaar als spreker voor uiteenlopende internetvraagstukken, als panellid of bijvoorbeeld om live site-reviews te doen op bijeenkomsten (eventueel met wat collega’s uit mijn netwerk).

Liever contact via e-mail?

Je kunt me natuurlijk altijd een mail sturen op [email protected] maar mocht je de tijd willen nemen om onderstaand formulier in te vullen ben ik je erg dankbaar. Ik heb dan vast een idee van wie je bent en waarmee ik je kan helpen, zodat ik je een voorstel kan sturen om een (bel)afspraak te maken.

Naam(Vereist)
Wat is het mobiele telefoonnummer waarop ik je kan bereiken?