State of Search Podcast 02

Home / State of Search Podcast 02

In de tweede aflevering van de State of Search Podcast zijn Bas en ik met zijn tweeën, waardoor we iets meer konden ranten en wat dieper in zijn gegaan op enkele onderwerpen.

Door een event dat Bas gemodereerd had die dag kwamen we op een discussie over de valkuilen van bedrijven om wel of niet te starten met social media en eigenlijk met het internet in het algemeen. ROI voordat er geïnvesteerd kan worden, online moeten zaken zich direct bewezen hebben, het liefst voordat je er naar gaat kijken. De factor: “Ja, maar iedereen doet het!” gaat nog steeds niet op, gelukkig maar. Verder kwamen de week zonder Google van Ernst-jan Pfauth en Mahalo als spammachine aan bod, net als het verdwijnen van de searchwiki uit de SERP’s van Google.

Luister naar de show

Gerelateerde showlinks:

Meer in de delicious feed

Als je een topic wilt aandragen kun je een url naar onze delicious feed sturen naar “stateofsearch” en als we er wat mee kunnen hoor je het terug in de show. Heck, als je zelfs iets te vertellen hebt wat wij de moeite waard vinden, neem dan even contact op!

Je kunt live naar ons luisteren elke dinsdag om 20.00 uur op www.webmasterradio.fm. Speciaal voor jou Dennis: om 11 uur AM 😉 We vinden het gaaf als je dat ook met ons meedoet in de chatroom om mee te discussieren!

Je kunt je ook abonneren op onze show via iTunes.

Was dit artikel behulpzaam?

Bedankt voor je feedback!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.