SEO

In SEO is er zoveel veranderd, maar toch ook enorm veel hetzelfde gebleven en dat is waar ik mij op focus. Net als Jeff Bezos overigens. In alle jaren dat ik SEO doe, moet je nog steeds:

  • … een site hebben die Google kan doorzoeken en begrijpen
    dit is niet gemakkelijker geworden met al die mooie technische snufjes waarvan we dachten dat gebruikers ze leuk vonden.
  • … behulpzame content schrijven
    al konden we lange tijd wegkomen met ‘SEO-content’.
  • … een autoriteit op je gebied zijn en dit kunnen aantonen
    maar Google werd veel slimmer en SEO’s werden lui.

Dus dat is ook waar ik mijn dienstverlening op heb gebaseerd. Want uiteindelijk:

Mensen blijven vragen stellen*, hebben niet veel geduld en houden van duidelijkheid.

Er zijn verschillende mogelijkheden en dus ook diensten om met SEO aan de slag te gaan. Het belangrijkste is dat je voor ogen blijft houden wat de klant wil. Dat is de snelste weg naar resultaat en conversie.

Ik heb er een aantal op een rij gezet, zodat je een idee hebt van wat er allemaal mogelijk is. Ik werk met bijna al mijn klanten met een traject dat is toegespitst op hun situatie, maar het voordeel van een freelance SEO consultant zijn is dus dat je de vrijheid hebt om zo samen te werken met de klant dat het voor iedereen optimaal is.

Of dat nou met een SEO Audit, een interim traject of een analyse is. Neem het niet alleen van mij aan, maar ook van de mensen met wie ik heb samengewerkt.

Met zijn brede kijk en jarenlange (SEO) ervaring bij verschillende bedrijven kan Roy jou helpen met de meest complexe vraagstukken. Een fijne sparringspartner die out of the box denkt en écht kijkt naar wat werkt voor jouw organisatie. Want elk bedrijf is anders. De wereld van Google verandert continue en dan is het fijn om iemand te hebben die meedenkt in kansen en oplossingen.

– Germaine van den Hoff, SEO Specialist Albert Heijn

Technical SEO

Technical SEO audit

Waar moet je je nu op focussen?

SEO Strategie

Wat moet je eigenlijk inzetten qua search? Wat is een gezond aandeel in je verkeersbronnen, wat is je marktaandeel en hoe kun je dat het beste in jouw bedrijfsvoering uitvoeren?

wil je internationaal gaan met website?

Internationale SEO

voor webshops

SEO voor Ecommerce

Website verhuizen

SEO Migraties

Op de Google strafbank

Penalties oplossen

Plotseling minder SEO verkeer

Organic traffic drop audit

Onwijs veel diepgaande SEO kennis en ervaring en hierdoor in staat de meest complexe issues samen met jou op te lossen. Als in-house SEO is het dan ook zeer prettig om iemand als Roy naast je te hebben staan.

—Jelle Hoenderdos, ING

Worked with Roy on SEO for Ahold. Besides having a blast with the same sense of humor, Roy showed a lot of technical SEO skills and always came up with new ideas of implementing SEO strategies. Working with Roy was a real delight and would recommend him any second for SEO and CRO related work.

— Eldon Buzink, Albert Heijn

Roy is a great online marketer with refreshing ideas, giving lots of new angles on search marketing projects, and, most importantly a very nice guy to work with.

—Joost de Valk, Yoast.com

Was dit artikel behulpzaam?

Bedankt voor je feedback!