Tarieven

Hoe kunnen we samenwerken? Ik werk met mijn diensten op verschillende manieren samen. Het merendeel is op mijn uurtarief gebaseerd. Mijn tarieven staan hieronder. Natuurlijk kunnen we daar over praten als het gaat om meerdere dagen werk. Ik maak dan gewoon een project of dagprijs.

Mijn Tarieven

Voor consulting per uur, of het nu specifiek is voor SEO of meer brede marketing consulting, reken ik een tarief van € 125 per uur, met kortingen voor contracten van meerdere uren zoals hieronder:

Strippenkaart, retainer of gewoon een projectprijs. Alle modellen hebben voor en nadelen, maar deze wil ik jullie niet onthouden:

A retainer with limits would force me into steady, incremental focus on SEO over a longer period of time, which is good. With a big bucket I’d go nuts on SEO until it ran out, and not pay enough attention to other stuff.

Sheila Scarborough@SheilaS

Mijn voorkeur is om niet een grote SEO audit te doen, maar juist in afgesproken periodes een lijst met 3, 5 of 10 belangrijkste issues om op te lossen aan te leveren en bespreken. Er verandert zoveel zo snel soms dat een audit al gedateerd is voordat je de helft hebt doorgevoerd.

Neemt natuurlijk niet weg dat als jij een echt SEO audit wilt, ik dat voor je kan doen.

Was dit artikel behulpzaam?

Bedankt voor je feedback!