Site Audits

Is je site goed geoptimaliseerd? Alleen een echte SEO Audit kan dat bepalen.

Hoe zeker ben je ervan dat je je organische aanwezigheid in zoekmachines maximaliseert?

SEO (Search Engine Optimization) is geen raketwetenschap. Het is echter wel zoekwetenschap. En ook gevonden worden in Google & Bing voor je belangrijkste zinnen/onderwerpen is tegenwoordig evenzeer een kunstvorm.

Als je er niet zeker van bent dat je site op zijn best is als het gaat om goede, geavanceerde SEO, voor maximale zichtbaarheid wanneer het er het meest toe doet, kan ik je helpen. Een kwalitatieve site-audit is daarvoor van onschatbare waarde.

Als je verliezen hebt geleden door wat een Google algoritme update of een Google penalty is of lijkt te zijn geweest, kan ik helpen. Alleen een goede site-audit kan prioriteiten stellen voor maximale waarde.

Met meer dan 16 jaar SEO ervaring, kan mijn begrip van en ervaring met het helpen van klanten met SEO de belangrijkste zwakke punten, gemiste kansen, en potentiële scenario’s voor goede organische site groei identificeren.

Wat kun je verwachten?

Wat doe ik niet?

Ik doe geen implementatie werk. Er zijn mensen die beter kunnen (zoals je eigen webbouwer en content team). Ik kan je wel helpen bij het begeleiden hoe je dit in je bestaande processen kunt integreren of optimaliseren. Ook heb ik wel enkele programmeurs en (gedegen, geen “SEO”) tekstschrijvers in mijn netwerk die je verder kunnen helpen.

Prijzen van een audit

Een goede audit begint rond de 2500 euro voor kleine tot middelgrote sites, en gaat vanaf daar omhoog.

Ik vraag 50% vooraf en de rest factureer ik bij aflevering van het actieplan met prioriteiten. Als alternatief bied ik een korting van 10% voor klanten die volledig vooruit betalen.


Doorlooptijd leveringen – projectafhankelijk

Audit deliverables zijn gebaseerd op hoeveel andere contracten ik al in behandeling heb, en hoeveel andere er binnenkomen en getekend worden vóór die van jou, wat de doorlooptijd kan veranderen. En de timing hangt ook af van hoe diep ik in het Rabbit hole moet gaan kruipen om de juiste resultaten te halen.