State of Search Podcast 09 – Local Search editions

Home / State of Search Podcast 09 – Local Search editions

Deze week een speciale aflevering, zonder bas dit keer. Arjan Snaterse en Martijn Beijk waren afgelopen week te gast en we hebben een local search optimization 101 gedaan.

Aanbod zijn gekomen vragen als: Hoe optimaliseer ik voor Local Search, wat zijn de ranking factoren, hoe doe ik aan link building, wat zijn metrics ik kan gebruiken, helpen microformats, wat is Google Places en helpt het om een Google Mapplet op je site te plaatsen?

Al deze vragen en meer zijn door de beide experts volledig beantwoord en geven duidelijke aan waar de kansen liggen als je met Local Search bezig gaat.

Luister naar de Radioshow!

Gerelateerde showlinks:

Meer in de delicious feed

Als je een topic wilt aandragen kun je een url naar onze delicious feed sturen naar “stateofsearch” en als we er wat mee kunnen hoor je het terug in de show. Heck, als je zelfs iets te vertellen hebt wat wij de moeite waard vinden, neem dan even contact op!

Je kunt live naar ons luisteren elke dinsdag om 20.00 uur op www.webmasterradio.fm. We waarderen het als je ook met ons meedoet in de chatroom om te discussieren of vragen te stellen.

Abonneer je op onze show in iTunes

Was dit artikel behulpzaam?

Bedankt voor je feedback!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.