5 Oktober core update onderzoek

Home / 5 Oktober core update onderzoek

Om een beetje grip te krijgen op de updates en omdat mijn eigen klanten (gelukkig) telkens redelijk buiten schot blijven, probeer ik sites van anderen te analyseren.

Nou zie ik daardoor vooral veel buitenlandse sites en dat is toch anders. Via Sistrix kijk ook in de movers en shakers, maar dan krijg ik vooral hele grote movers en shakers te zien, maar niet altijd nuttige sites om in te duiken, en dat kost dan weer best veel tijd om uit te zoeken of het niet iets anders was.

Dalingen in Google vanaf 5 okt 2023 tot 18 okt…

Dus ik dacht, waarom vraag ik niet gewoon of “slachtoffers” van de oktober core update hun site bij mij willen droppen zodat ik ze kan analyseren en eventuele bevindingen met de eigenaren kan delen. Dus hierbij, vul het onderstaande formulier even in als je sinds 5 oktober plotseling een grote drop ziet en denkt dat het met de Google Core Update te maken heeft. .

Ik heb meer dan genoeg inzendingen binnen om aan de slag te kunnen bedankt voor je moeite!

Photo by Beth Teutschmann on Unsplash

Was dit artikel behulpzaam?

Bedankt voor je feedback!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.