What about AI – Alientrick

Home / What about AI – Alientrick

Een paar weken terug had Raymond mij gevraagd of ik wilde spreken op een inspiratiesessie over Ai. Uiteraard! Dus dan deel ik ook even de presentatie.

What about ai?

Over het gebruik van AI in online marketing en SEO.

Samenvatting

AI kan helpen bij het genereren van content, copywriting en SEO-optimalisatie. AI is geen wondermiddel. Om goed te ranken moet je nog steeds zorgen voor een goed toegankelijke, bruikbare en informatieve website met originele inhoud van hoge kwaliteit.

Ik benoem de opkomst van SGE (Search Generated Experience), waarbij Google zelf antwoorden en samenvattingen gaat genereren. Dit betekent dat SEO’s originele, toegevoegde waarde moeten blijven leveren.

Tools als ChatGPT kunnen helpen bij SEO, maar vervangen menselijke expertise niet. De kern van SEO is onveranderd: Maak een vindbare site met goede content die inspeelt op de intenties van gebruikers.

Andere sprekers

Ik was uiteraard niet alleen, Art Director Elroy Klee, fotograaf Jeroen Nieuwhuis en regisseur en designer Rogier Hendriks deelden hun ervaringen ook. Ze maken ook echt gave dingen met eigen insteek en draai. Supertof om te zien hoe ze hun weg daarin hebben gevonden als gevestigde namen.

Uiteindelijk zijn we het allemaal eens, ongeacht of je Ai nu goed of slecht vindt, Ai is hier om te blijven, dus voel je vrij om ermee te experimenteren.

ElroyJeroen & Rogier laten veel zien over hun creatie met Ai en daar zitten echt prachtige voorbeelden tussen. Volg ze op Instagram!

Lees het verslag van de dag op het blog van alientrick: https://www.alientrick.com/blog/posts/what-about-ai/

En ik kom natuurlijk graag weer terug als jullie gaan voor de update!

Was dit artikel behulpzaam?

Bedankt voor je feedback!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.