Privacybeleid

Ik respecteer de privacy van jullie, de bezoekers van de website en draag er zorg voor dat de persoonlijke informatie die je mij verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Verwerking van de persoonsgegevens gebeurt op een wijze, die in overeenstemming is met de eisen die de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) stelt.

Wil je dit niet dan kun je op deze knop klikken:

Doeleinden van de gegevensverwerking

Jouw gegevens worden door mij en Google verwerkt voor het aangaan en uitvoeren van overeenkomsten ter zake marketing diensten en het beheren van de daaruit voortvloeiende relaties, met inbegrip het uitvoeren van activiteiten gericht op de vergroting van het klantenbestand.

Ik maak gebruik van Google Analytics om bij te houden hoe gebruikers de Website gebruiken. De aldus verkregen informatie wordt, zonder inbegrip van het adres van jouw computer (IP-adres), overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten.

Google gebruikt deze informatie om bij te houden hoe onze website gebruikt wordt, om rapporten over de Website aan mij te kunnen verstrekken en om haar adverteerders informatie over de effectiviteit van campagnes te kunnen bieden. Google kan deze informatie alleen aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover deze derden de informatie namens Google verwerken. Ik heb hier geen invloed op.

Inzage, correctie en recht van verzet

Indien jij een relatie met mijn bedrijf hebt, heb je na schriftelijk verzoek de mogelijkheid jouw persoonlijke gegevens in te zien. Indien het door ons verstrekte overzicht onjuistheden bevat, kun je mij schriftelijk verzoeken de gegevens te wijzigen of te laten verwijderen. Daarnaast kun je mij schriftelijk op de hoogte stellen, indien je niet wilt worden benaderd met informatie over onze producten en diensten door dit te melden bij navolgend adres:

chapter42.com
Waldeckstraat 1a
7513BR Enschede
Kamer van Koophandel: 08209536

Aanpassen privacy statement

Ik behoud mij het recht voor deze privacy statement aan te passen. Wijzigingen zullen op deze website worden gepubliceerd.

Was dit artikel behulpzaam?

Bedankt voor je feedback!