Online Marketing

Google Adwords geoptimaliseerde campagnes

Vorige week heeft google een bericht geplaatst over vergaande veranderingen in de manier van het bereiken van je klanten via Google Adwords geoptimaliseerde campagnes. In het kort houdt het in dat je niet direct meer een onderscheidt hebt tussen mobiel en niet mobiel en dat je meer, en slimmere, targetting methodes hebt gekregen om je potentiële klanten te benaderen. Eigenlijk allemaal heel logisch ook naarmate we het gedrag van mensen zien veranderen en er toch ook een grote schare mobiele gebruikers (in de brede zin van het woord) bij is gekomen, maar het heeft dus wel wat impact op je SEA campagnes.

Zelf ben ik niet de grootste Adwords expert, maar Jeroen van Eck weet er wel het een en ander van af en die heeft dan ook een prima wrap-up geschreven die mogelijk ook voor jullie interessant, dat is als jullie hem niet al gelezen hadden natuurlijk. Mocht je er meer over willen lezen dan heeft  ook Google het een en ander samengevat voor je.

Ik optimaliseer websites op het gebied van online marketing, zoekmachine- en conversieoptimalisatie. Neem contact met mij op als je eens over jouw kansen wilt praten.

2 Comments

Write A Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.