Persona’s voor een user centered design

Home / Persona’s voor een user centered design

Afgelopen maanden ben ik de jongens van concept7 verschillende keren tegengekomen en elke keer weer verbaasd geweest over de enorm nuchtere, eerlijke, professionele aanpak die ze hanteren bij het verbeteren van websites en het opstellen van een functionele ontwerpen. Een stijl die ik erg waardeer. Ik ga daarom ook niet veel woorden vuil maken, of proberen het verhaal van Raymond (@raymondc7) in het kort samen te vatten. lees: van persona’s tot eindontwerp van @concept7


Was dit artikel behulpzaam?

Bedankt voor je feedback!

4 reacties op “Persona’s voor een user centered design”

 1. Henri avatar

  Roy, jammer dat je zo’n artikel op je blog plaatst. Ik geloof best dat @concept7 prima werk leveren, maar dit lijkt e.o.a. gesponsord bericht.

 2. Matthijs avatar

  Neemt niet weg dat het wel een erg belangrijk onderwerp is dat vaak vergeten wordt of niet goed wordt uitgevoerd.

 3. Roy avatar

  @henri, jammer dat je dit bericht niet kunt waarderen, ik snap dat het misschien lijkt dat het gesponsord is, maar ik kan je alleen op mijn ogen beloven dat hier echt helemaal niets van sponsoring in zit. Ik vind het gewoon een supergoed artikel en heb echt tot volledige tevredenheid mijn projecten met hun gedaan, en eerlijk gezegd is dat nog niet heel vaak voorgekomen.

  Verder hebben ze behoorlijk dezelfde houding als dat ik zelf heb op gebied van online marketing en ontwikkeling en dat klikt gewoon goed. Ik verwacht eerlijk gezegd ook niet dit veel vaker in de toekomst te doen, dus maak je vooral niet druk 🙂

 4. Daan avatar

  Ik vond het een goed artikel, maar dit is meer iets voor de categorie ‘Linklove’ oid.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.