Persoonlijk

SEO Presentatie op het bol.com partner event

Gister had ik de eer om te mogen spreken op het bol.com partner event. Ik heb daar de sites van een aantal affiliates besproken en geprobeerd aan de hand van de belangrijkste onpage optimalisatie punten uit te leggen wat er goed of niet goed ging. Ik vond het erg leuk om te doen. Ook de andere presentaties waren erg leuk, het bol.com partner programma is helemaal vernieuwd en bol.com neemt haar partners erg serieus. 

Hieronder staan de sheets van mijn presentatie en aanwezigen en organisatie, nogmaals bedankt voor de leuke dag!

Ik optimaliseer websites op het gebied van online marketing, zoekmachine- en conversieoptimalisatie. Neem contact met mij op als je eens over jouw kansen wilt praten.

Write A Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.