Online Marketing

SEO Royale – SEO Conferentie in Amsterdam

Okay het hoge woord is eruit. @yoast, @merchandise, @sharon1971 en ik zegt de gek, zijn al tijdje aan het broeden geweest op het hele plan, maar we zijn eruit. We doen een conferentie! SEO Royale is de naam, we hebben al een groot deel van de sprekers rond en die gaan we later bekendmaken, maar denk aan mensen als Marcus Tandler, Dennis Goedegebuure, Frank Watson en de rest komt later nog voorbij waaien

Het belooft een gaaf programma te worden, sterker nog een van de beste in mijn ogen. Hopelijk op eenzame hoogte in de buurt van het SEOktoberfest.

We zorgen voor de drank, het eten, de clubs en het hotel en we regelen de bezichtigingen in Amsterdam voor iedereen. Er zijn 15 plaatsen en 10 sprekers dus het is erg exclusief, maar daar krijg je dan ook top of the bill voor.  Het is de van 28 april tot 1 mei en ja, daar zit dus Koninginnedag bij. Als je wilt komen kun je even het contactformulier invullen en we nemen contact met je op voor de afhandeling.

Ik optimaliseer websites op het gebied van online marketing, zoekmachine- en conversieoptimalisatie. Neem contact met mij op als je eens over jouw kansen wilt praten.

4 Comments

  1. Pingback: Tweets that mention SEO Royale - SEO Conferentie in Amsterdam - chapter42.com -- Topsy.com

  2. Dat klinkt zeer interessant :) Helaas niet weggelegd voor mij. Succes

  3. Bewust op dezelfde dagen als TheNextWeb2011? Klinkt goed. SEOktoberfest ook trouwens…nog nooit van gehoord!

Write A Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.