State of Search Podcast 06 – Ebay, Sitespeed en twitter ads

Home / State of Search Podcast 06 – Ebay, Sitespeed en twitter ads

De gast deze week was Dennis Goedegebuure. Dennis is de in-house SEO manager van Ebay en daar verantwoordelijk voor alle SEO taken binnen Ebay, dus bijvoorbeeld ook op de hoogte van wat er allemaal bij Marktplaats speelt op het gebied van SEO. Als Nederlander is San Jose heeft hij dan ook genoeg leuks te vertellen.

We hebben het gehad over welke achtergrond een SEO nodig heeft. Is een diploma wel zo belangrijk of hangt het af van wat je wilt bereiken? Zit er niet een glazen plafond aan je succes als je geen diploma’s hebt en toch verder wilt binnen een groot bedrijf?

In het tweede deel van de show hebben we het kort gehad over marktplaats en het feit dat hun website sinds enkele weken geheel frameloos is. Een kleine stap voor de buitenwereld, maar een grote stap voor een Inhouse SEO (hi sander!). Verder hebben we het gehad over twitter ads, sitespeed en hoe dit bekeken wordt nu en uiteindelijk nog even kort over de verschillen in omgang tussen mensen in de US en bijv. Nederland.

Luister naar de Radioshow!

Gerelateerde showlinks:

Hoe vind ik dennis?

Meer in de delicious feed

Als je een topic wilt aandragen kun je een url naar onze delicious feed sturen naar “stateofsearch” en als we er wat mee kunnen hoor je het terug in de show. Heck, als je zelfs iets te vertellen hebt wat wij de moeite waard vinden, neem dan even contact op!

Je kunt live naar ons luisteren elke dinsdag om 20.00 uur op www.webmasterradio.fm. We waarderen het als je ook met ons meedoet in de chatroom om te discussieren of vragen te stellen.

Abonneer je op onze show in iTunes

Was dit artikel behulpzaam?

Bedankt voor je feedback!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.