Persoonlijk

Gedaan met de rust: Welkom Brent!

Het is jullie waarschijnlijk wel opgevallen dat ondanks mijn nog niet zo heel erg (lees: onregelmatig als het weer) regelmatige artikelen, de artikelen vorige week wel heel lang uitbleven. Dit heeft namelijk een goede reden; Brent!

Brent is geboren!
Brent

Vorige week donderdagnacht om 1.17 is het kleine manneke ter wereld gekomen. Ik had eerst mijn twijfels nog een beetje bij alle verhalen die je hoorde over nieuwe, trotse Papa’s maar alle clichés zijn waar! De hele wereld bekijk je plotseling anders en een kind krijgen is de mooiste dag in je leven (hoewel ik dat op dat moment niet zo ervoer).

Papa en Brent
Mama & Brent

Zie ons eens trots zijn :D

Ik optimaliseer websites op het gebied van online marketing, zoekmachine- en conversieoptimalisatie. Neem contact met mij op als je eens over jouw kansen wilt praten.

12 Comments

 1. Hoi Roy,

  Van harte gefeliciteerd en heel veel geluk met z’n drietjes!

  Corwin

 2. Proficiat samen! Scan dat kaartje ook in man, mooiste kaartje wat ik ooit gezien heb!

 3. Hallo nieuwe familie,

  Gefeliciteerd ,
  maar nu hebben we eindelijk een foto van Brent gezien.
  Opa Huiskes ( zo trots als hij is) vergeet telkens de foto van Brent.

  groetjes van ons uit Wierden

 4. Feli, kerel, al had ik dat al via 100 andere kanalen gedaan geloof ik, met zo’n kleine kun je niet genoeg gecondoleerd, eh, gefeliciteerd worden :)

 5. Op deze manier blijkt dat ik toch je weblog al een aantal dagen niet meer gelezen heb. Val ik toch een beetje door de mand…

  Wel ontzettend gefeliciteerd, ziet er erg lief uit!

Write A Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.