Link Building Tip van de week!

Home / Link Building Tip van de week!

Zonder meteen een eikel te willen zijn, is de tip van de week: Zorg dat je site er serieus uitziet! Je moet het van de gunning hebben van diegene van wie je gericht een goede link wilt. Comment spam helpt hier dus ook niet bij mee. Het gaat tenslotte niet alleen om de nummers, maar ook om de kwaliteit.

Verzoeken als deze krijg ik regelmatig in de e-mail of als comment geplaatst, en ik kan je verzekeren dat het zo in ieder geval niet gaat lukken. De gunnigsfactor is bijzonder laag, evenals de relevantie, geef me dan in ieder geval een goede reden om te linken naar jouw website, en motiveer dit dan ook.

Heeft iemand nog een tip(s) voor mijn site.
Ben me nu net een beetje an het verdiepen in deze materie. Heb nu 1000 backlinks die natuurlijk 2000 moeten worden. En een Pg van 3. Wat toch een 4 moet kunnen worden.

Ik hoop dat je wat kunt met deze tip!

Was dit artikel behulpzaam?

Bedankt voor je feedback!

11 reacties op “Link Building Tip van de week!”

 1. Xtence avatar

  Dat eikel zijn is alleen maar in de ogen van zij die geen kritiek kunnen hebben, tuurlijk is kwaliteit de beste promotie en motivatie maakt meestal dat je die krijgt, zeer goede post!

 2. Jens Swelson avatar

  Nou inderdaad. En vaak ook websites die niet eens zelf zijn geoptimaliseerd. Je kunt honderden uren gaan linkbuilden, maar als je dat niet doet in combinatie met een goede website, heeft het nauwelijks effect.

 3. Bartjan avatar

  Hier ben ik het maar beperkt mee eens.
  Het uiterlijk van de website is van veel groter belang voor de conversieratio, natuurlijk is het meestal zo dat een niet serieus uitziende site ook een slechte conversieratio heeft. Echter ken ik voorbeelden waarbij dit zeer zeker niet het geval is en waarbij een vernieuwde website de conversieratio heeft verlaagd.
  Natuurlijk is uiterlijk wel belangrijk voor linkbuilding:
  ziet het er verouderd uit?
  staan er advertenties op?
  Maar belangrijker, in welke informatiebehoefte voorziet de content?

  Layout moet voor conversie ingericht zijn en de content is bepalend voor linkbuilding.

 4. Michel avatar

  Mooie site ook die je als voorbeeld gebruikt. Mooie verborgen tekst ook op de homepagina. Iets van “de klok wel horen luiden, maar…” is hier op zijn plaats. Soms is het beter om er gewoon een zoekmachine specialist bij te betrekken.

 5. BrainAds linkbuilding avatar

  Ik ben het eens met bartjan.
  Uiterlijk van een website heeft eigenlijk niet veel te maken met de gunningsfactor maar meer wat je te bieden hebt op je site.
  Daarbij zijn advertenties vaak echt uit den boze.
  onne

 6. Bartjan avatar

  Matthijs, iedereen probeert inderdaad geld te verdienen. Maar sites zonder commerciele insteek krijgen makkelijker links.
  Dit komt doordat iemand dan het idee heeft alleen nuttige informatie te geven aan zijn bezoekers, terwijl bij een wel commerciele site heeft die persoon het idee dat hij/zij de ander een gunst verleend en daar zit en groot verschil in.

 7. Matthijs avatar

  Waarom zou je een website met advertenties minder snel plaatsen? Volgens mij geeft dat alleen maar aan dat er een bepaald business model wordt gehanteerd. Net zoals bij een website die je iets probeert te verkopen. Het idee is toch hetzelfde. Iedereen probeert wat geld te verdienen.

 8. Kavel avatar

  Kwaliteit van een website telt wel degelijk mee. Een goede website die intern goed in elkaar zit zal beter worden gewaardeerd en dus meer bezoekers trekken. In analytics kan je dat aan het wijgeringspercentage zien.

 9. Coen avatar

  Kwaliteit lijkt zeker wel van toepassing, wordt veelal zelfs expliciet om gevraagd.

 10. Keesjan avatar

  Sites zonder commerciele bedoeling zijn er niet veel, relatief dan. Juist voor commercieel interessante site gaat men aan het werk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.