SEO

Searchmash

DaveN heeft ontdekt dat www.searchmash.com niet zoveel voorstelt als dat het lijkt. Mash-ups zijn erg populair deze dagen,. Een mashup is eigenlijk een mix van twee websites. Echter kan ik niet zien wat hier nu de mashup is. Het enige grote verschil is dat je bij elke zoekopdracht automatisch ook drie plaatjes te zien krijgt en dat je de volgorde van de zoekresultaten kunt wijzigen. Dit doe je door de nummers aan de linkerzijde te verslepen. Ik vraag me af waarom ze indirect toegeven dat hun resultaten gewoon niet goed genoeg zijn. Dit zijn zo ongeveer de ‘nieuwe features’.

Deze features heeft daveN dan vertaald in zijn eigen SEO blackhat taal in het artikel: Google’s worst product ever. Ik denk dat het uiteraard maar om één ding gaat en dat is testen en data verzamelen, zoals altijd.

Wdekrey heeft ook een blog geopend en wat over searchmash geschreven. Zijn aanwezigheid op Nederlandse fora is mij al eerder positief opgevallen vandaar dat ik hier even naar wil verwijzen.

Ik optimaliseer websites op het gebied van online marketing, zoekmachine- en conversieoptimalisatie. Neem contact met mij op als je eens over jouw kansen wilt praten.

1 Comment

  1. Dirk-Jan de Groot Reply

    wel leuk die digg plugin voor word-press op die pagina. dat ruled behoorlijk

Write A Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.