Soms heb je van die dagen…

Home / Soms heb je van die dagen…

Dat je echt helemaal nergens aan toe komt. De afgelopen paar dagen heb ik echt helemaal niets nuttigs gedaan behalve beetje dingen voor mezelf, even beetje tot rust komen, zodat we er weer flink tegen aan kunnen de komende tijd. Drukke tijden komen me tegemoet. Binnen nu en 4 weken verwacht ik officieel papa te zijn en voor augustus 2007 moet ik nog steeds afstuderen.

Druk dus, daarbij nog mijn baan bij Onetomarket en de mensen die ik af en toe beetje help met hun websites, mijn eigen blog, mijn eigen websites en werk voor Asice zorgt ervoor dat ik me niet hoef te vervelen.

Daarom maar even een kort overzicht van artikelen waarin ik wat juweeltjes gevonden heb. Zogenaamde ‘must read’s.

 • Interview met Shoemoney
  Hoe Shoemoney zijn zaakjes regelt en in de gaten houdt.
 • SEO stage
  Damn, voor 1000 pond mag je meekijken in de keuken van een groot Engels SEO bureau. Dan vraag je je nog af waarom je dat niet doet…
 • Show me the money
  Stukje van Joost over klanten die weten om te gaan met ROI en snappen dat als je meer uitgeeft je meer kunt verdienen.
 • Waarom 50 backlinks beter is dan 1000 backlinks
  Het is al een oudje, maar hij mag nogmaals genoemd worden. Deze post heeft me aan het denken gezet. Nu nog uitwerken en er kon wel eens een mooie tool uitrollen.
 • Danny Sullivan blijft bij Search Engine Strategies
  Na de grote schok in de blogosphere en SEO-land is de kogel door de kerk. Hij blijft in ieder geval nog een jaar de SES doen.

Dat zijn in ieder geval wat artikelen die de moeite van het lezen zeker waard zijn. Verder vraag ik me nog 1 ding af. Microsoft, nou heb je een OS (Vista dus) vanaf de grond opnieuw opgebouwd en als ik mijn netwerknaam verander moet ik nog steeds opnieuw opstarten, waarom?

Was dit artikel behulpzaam?

Bedankt voor je feedback!

6 reacties op “Soms heb je van die dagen…”

 1. Svinus avatar

  alvast proficiat papa !

 2. David avatar

  Ga eens aan het werk man! 🙂

 3. Roy avatar

  Ik werk 24 uur voor Onetomarket en 2 dagen voor school 🙂

 4. Ulco avatar
  Ulco

  SEOmoz al een tijd niet meer gelezen, ben blij te zien dat Geoffrey het heeft geschreven en dat ‘ie dus nog leeft. Dat zou pas een mooie stage worden: Een dagje meelopen met Geoffrey en Shoemoney 🙂

  Ps. Zal je baas leuk vinden dat je hele dagen niets doet, of heb je zijn IP geblokkeerd…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.