van 2010 naar 2011

Home / van 2010 naar 2011

2010 is het jaar van de nieuwe uitdagingen geweest, zowel zakelijk als prive. Veel dingen zijn voor mij dit jaar veranderd, zowel positief als negatief natuurlijk. Alle negatieve dingen hebben me sterker gemaakt, of doen beseffen wat voor rijkdom ik eigenlijk wel niet heb. Ik heb nieuwe steden gezien, betere vrienden gekregen, nieuwe vrienden gekregen, leuke mensen ontmoet, gave klussen opgepikt en leuke projecten verdiend of ‘gewonnen’.

Ik ben naar drie plaatsen geweest, waar ik graag naar toe wilde, maar heb ook een grote liefde laten schieten: New York staat dus nog steeds hoog op mijn wensenlijst, maar het Gardameer en Berlijn en Parijs zijn voor herhaling vatbaar gebleken! Wie weet de SES in New York in 2011, maar ook een bezoek aan de UK lijkt me wel weer de moeite waard, wie weet SASCON wel. Verder staat voor 2011 SEOCampixx op de agenda, dus ik ga ook zeker nog weer naar Berlijn.

Zakelijk gezien dit jaar leuke uitdagingen gehad. Voor mezelf beginnen, of zoals Marisa mooi verwoorde over zichzelf: “ik heb de ambitie om directeur te worden”. Ik ben overgestapt op Google Apps als mail, en WordPress heeft mij ook veel moois gebracht, zoals het spreken op WordCampNL. Net als Richard, David, Kees en Concept7 overigens, want daar heb ik ook zeker een vliegende start aan te danken. Bedankt! Niet te vergeten mijn ‘partner in crime’ Arjan voor de gave projecten die we samen aan het doen zijn.

Een korte opsomming over dingen van dit jaar die me dus zo te binnen zijn geschoten in 2010. 

2011 beloofd een mooi jaar te worden en voor iedereen die Finkers niet kent:

Tot na de feestdagen!

Prettige kerstdagen en een fijne jaarwisseling!

Was dit artikel behulpzaam?

Bedankt voor je feedback!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.