Dans deux jours et demi à Paris – Ofzoiets.

Home / Dans deux jours et demi à Paris – Ofzoiets.
Gisteren even geen update, omdat ik druk bezig was om Parijs even te bezichten. Gezien: Sacre Coeur, Montematre, Eifeltoren, Louvre, Seine, Notre Dame, Bastille, St. Lazare en La Defense, Arc de Triomph en Versailles. Het mocht wat kosten om dat allemaal te bouwen, maar het was wel duidelijk de moeite om te kijken. Volgende keer behalve in sneltreinvaart alles bezichtigen ook maar daadwerkelijk naar binnen gaan… In ieder geval de Eifeltoren op en het Louvre in. Verder natuurlijk wijn, goed eten, slenteren, metro’s in een vreemde taal en een hoop nee verkopen tegen straatventers.

Ik ga nog wel een keer weer naar Parijs, maar tot die tijd moet het met deze foto’s doen.

Was dit artikel behulpzaam?

Bedankt voor je feedback!

2 reacties op “Dans deux jours et demi à Paris – Ofzoiets.”

  1. Remi van Beekum avatar
    Remi van Beekum

    Zo, heb je dat allemaal op één dag bekeken? Dan hebben jullie flink doorgewerkt! Eigenlijk is Parijs best mooi. Ik ben er als kind een keer geweest en kan me eigenlijk alleen herinneren dat ik het heel druk vond. Maar ja, wat wil je als je een kind van 10 uit een Overijssels dorpje ineens midden in Parijs zet 😉 Misschien moet ik Parijs toch maar eens een tweede kans geven. Maar eerst staat Berlijn op de planning later deze zomer.

  2. Roy Huiskes avatar
    Roy Huiskes

    Ik was geen Frankrijk fan maar ik moet zeggen dat ik het erg mooi vond. We zijn overal wezen kijken, de volgende keer ook maar binnen kijken, want het was wel een druk programma idd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.