Persoonlijk

Voordeel van eigen baas zijn…

Is dat je niet direct gebonden bent aan je vaste werkplek. Morgenochtend hoop ik richting Berlijn te vertrekken om met Evert het over wat gezamenlijke projecten te hebben. Laptop mee, cloud aanwezig en het zou geen enkel probleem moeten zijn om volledig bereikbaar mijn werk te doen. Ik heb er zin in en hoop dat de sneeuw beetje meezit.

Ik optimaliseer websites op het gebied van online marketing, zoekmachine- en conversieoptimalisatie. Neem contact met mij op als je eens over jouw kansen wilt praten.

3 Comments

  1. Ik hoop ook voor je dat de sneeuw mee gaat werken morgen! iig vast veel plezier! En werk ze!

  2. basvandenbeld Reply

    en de show doen vanuit Berlijn natuurlijk :). Doe Evert de groeten van me!

  3. Als ik eigen baas zou zijn zou ik Berlijn niet meer uitkomen hehe. Hopelijk werkt het verkeer ook een beetje mee, mijn vlucht naar Berlijn werd gestaakt vorige week. Viel Spass en euh, mooi linkje!

Write A Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.