Online Marketing

Zoekmachine optimalisatie Blog? De complete NL Lijst

Zo. Daar is hij dan. Nederlands meest complete lijst met zoekmachine optimalisatie blogs. Eerst maar een opsomming welke er allemaal in staan (ja met nofollow) daarna een Google Custom Search en een Yahoo Pipe welke de boel samenvoegt en natuurlijk op een OPML bestand waarin alle feeds zitten. Knock yourself out!

RSS Feeds zoekmachine optimalisatie blog feeds

OPML bestand
Voor de mensen die graag gebruik maken van hun eigen RSS reader is dan hier het SEO Blog OPML bestand

Yahoo pipe
Yahoo Pipes kan veel feeds in één RSS feed stoppen. Dit betekend dat je alle feeds eenvoudig kunt volgen. Gebruik de volgende yahoo Pipe: SEO Blogs NL

Google Custom Search
Mocht je al deze bronnen in één keer willen doorzoeken, dan kun je dat via onderstaand veld doen. Dit is een Google Custom Engine, echter heb ik Google eerder deze avond een beetje stuk gemaakt en mag ik er nu even geen gebruik meer van maken. Deze houden jullie van mij te goed!
Oops ;)

Mis je een blog in deze lijst, schrijf hem dan in de comments of neem even contact op, spread the word, zodat ik hem up-to-date kan houden!

Ik optimaliseer websites op het gebied van online marketing, zoekmachine- en conversieoptimalisatie. Neem contact met mij op als je eens over jouw kansen wilt praten.

46 Comments

 1. @mf jullie staan al wel in de OPML die had ik handmatig nog toegevoegd op het laatste (ik lees uiteraard de hele feed en die zit in andere categorie) maar daardoor vergeten in de lijst te zetten. Hij stond ook al in de CSE ;)

 2. Leuke lijst, meeste sites kende ik al maar een beetje overzicht kan nooit kwaad.

  Welke criteria heb je gehanteerd bij het samenstellen van deze lijst? Want er zijn denk ik wel meer blogs die pretenderen regelmatig over zoekmachineoptimalisatie te schrijven (waaronder ondergetekende)…

 3. Leuk dat ik er ook tussen sta! :)

  Dit is een erg interessante lijst, zal ze later vandaag eens doorkijken om te zien of er nog blogs klaar zijn voor mijn reader.

 4. Hoewel ik niet alleen over SEO schrijf, vind ik het toch leuk dat mijn blogje genoemd wordt.

  Thanks

 5. zooo, ik was wel verrast m’n eigen blog daar te zien, ik heb de laatste tijden veel te weinig over seo geschreven van wege drukte, maar ik maak het wel goed.

 6. Pingback: Schrijven van een SEO » Blog Archive » Complete NL lijst

 7. Mooi lijstje… echter, de link naar Roodlicht geeft een 404. De index.html mag echt weg….

 8. Zo langzamerhand wordt het eens tijd voor een Nederlandse Search Engine Land site of clickz achtige nieuwsbrief die alle posts samenvoegt en filtert… wat een enorme berg feeds inmiddels!

 9. Pingback: Schrijven van een SEO » Blog Archive » Zoeken binnen alle NL SEO blogs?

 10. Pingback: SEO Blog & Zoekmachine Optimalisatie » Blog Archive » Review | Zoekmachine Blog? De complete NL Lijst

 11. Prima lijst en je OPML file levert me een enorme tijdwinst op.. die ik dan wel weer vet kwijt raak door het lezen van de Blogs :-)

  Roy, bedankt voor je lijst en de vermelding!

 12. De mijne is nederlandstalig én dofollow, voor de rest nog geen topper,maar wat niet is..
  Online business: click my name

 13. Pingback: Internet marketing artikelen en websites

 14. Pingback: SEO | Zoekmachine Optimalisatie Weblog » Zoeken binnen alle NL SEO blogs?

 15. Een uitgebreid lijstje. Sommige herken ik en sommigen zijn nieuw voor mij. In ieder geval zal ik zeker langs gaan en vele met mij ook, dus gratis traffiek voor diegene.

 16. Inderdaad een enorme lijst. De een beter dan de andere. Wat me opvalt is dat het lijstje alleen NL blogs bevat. Is het een idee een overzicht van Engelstalige blogs toe te voegen?

 17. Pingback: Enthousiasmeren

 18. Sommige herken ik en sommigen zijn nieuw voor mij. In ieder geval zal ik zeker langs gaan en vele met mij ook, dus gratis traffiek voor diegene.

 19. Pingback: Welkom op Social Media Blog | Social Media Blog

 20. Pingback: SEO artikels | 18+Cash blog

 21. Pingback: » Is de blog hype voorbij ? - Online business

Write A Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.