website-reviews

Zoekveilig? schijnheilig!

Via Voelspriet.nl kreeg ik de volgende link toegespeeld: Voelspriet verstoort feestje lancering Zoek(V)eilig. Henk van Ess heeft de zoekmachine, op vrij duidelijke wijze, gewezen op de enorme gaten die deze nog heeft. Een groot deel van deze gaten zijn al gestopt maar [lolitas] doet het bijv. nog wel. Actief zijn ze er dus wel mee. Zoals ik het nu zie wordt er gewoon gebruik gemaakt van de Yahoo API.

(Trouwens Yahoo wil misschien weg uit Europa). Ik heb op [chapter42] gezocht en kreeg zelfs een gesponsord zoekresultaat! Nouja verder willen volgens traffic halen via andere zoekmachines want ze blokkeren de huidige resultaten niet.

Ik optimaliseer websites op het gebied van online marketing, zoekmachine- en conversieoptimalisatie. Neem contact met mij op als je eens over jouw kansen wilt praten.

6 Comments

  1. Ah ja, van vinden.nl wist ik het wel en van MKBoK had ik ook wel eens wat gelezen, maar dit artikel had ik gemist. Vroeg erbij Ruben!

  2. Zelfs zoeken op ‘kinderporno’ levert gewoon resultaten op ;-)
    Zijn gewoon spammers, desondanks kudos voor de manier waarop ze hun producten promooten, kun je niets van zeggen…

  3. Waarom kom je hier dan als je toch geen discussie aan wilt gaan. Weinig naming and shaming, d’r zijn hier ten tijde van de comments alleen maar feiten of andere artikelen gepost.

    Ik snap niet waarom je deze oude draak nu oprakelt.

Write A Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.