Persoonlijk

Goede service of gezond verstand.

Het blijft moeilijk. Vandaag kreeg ik, dolgelukkig, mijn iPhone weer terug nadat deze een val had gemaakt. Na ruim drie weken een nieuw scherm erop en een reparatie aan de bleutooth. Ik had al een tijdje geen MAC adres meer op mijn ROM na een skype crash. Het MAC adres is een hardwarematig, uniek, adres dat aan je IP word gekoppeld. Dit zouden ze ook repareren.

Heldere lichten dat het zijn hebben ze het MAC adres van de bluetooth gekopieerd en erin gezet, met als gevolg dat wifi het weer doet, maar Bluetooth dus met geen mogelijkheid meer aan te krijgen is. Dankjewel…

Geen handsfree meer in de auto, geen headset. Wat een service…

Ik optimaliseer websites op het gebied van online marketing, zoekmachine- en conversieoptimalisatie. Neem contact met mij op als je eens over jouw kansen wilt praten.

3 Comments

Write A Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.