De links van afgelopen weken

Home / De links van afgelopen weken

WOW. wat een verandering in mijn dagelijkse ritme. Ik vergeet sommige dingen gewoon en veel aandacht gaat natuurlijk op aan mijn vriendin en Brent. Mijn blog was dus een van die dingen die er toch flink bij in zijn geschoten de afgelopen weken. Ik heb wel geprobeerd mijn standaard blogs te lezen. Daaruit heb ik natuurlijk wel wat leuke dingen gevonden. Deze heb ik allemaal op een rij gezet.

 • Jim Boykin heeft een nieuwe seo-tool gebouwd. Deze analyseert de top 10 website die concurreren op een bepaalde zoekterm.
 • David Naylor heeft een post gemaakt over hoe je met een proxy GEO-IP targetting voor Adwords kunt omzeilen en zodoende kunt testen in andere landen.
 • 2 SEO’s Aaron Wall van SEObook.com en Andy Hagans van textlinkads hebben een nieuwe dienst gelanceerd: reviewme. Je kunt er je site laten reviewen of betaald krijgen voor een review. Dat is nog een leuk text links verzamelen voor een schappelijke prijs. De site is supergoed ontvangen en heeft veel nieuwe traffic gehad, maar wat wil je ook als je $25.000 dollar uitgeeft voor de beste review van je dienst, dat is nog eens linkbait.
 • Matt Cutts haalt wat oude mythen onderuit over SEO. Links in Gmail tellen niet mee in je PageRank (duh), Virtual en Dedicated hosting maken in principe niets uit voor je rankings en het maakt voor Google niets uit of je pagina’s snel laden of niet.
 • Iedereen, maar dan ook echt iedereen, praat over PubCon in Las Vegas. Misschien moest ik daar ook maar eens naar toe gaan…
 • Elite Retreat is een seminar dat Aaron Wall, Shoemoney en nog paar andere goede SEO’s of internet entrepreneurs geven is wel zijn geld waard, juist omdat je met die mensen kunt praten, brainstormen en zodoende betere ideeën kunt opdoen dan wie je ook kan geven. SEO Blackhat
  legt dan ook uitgebreid waarom.
 • Ulco heeft weer wat leuks gevonden. Hij kan het niet laten en zijn terugkeer in het Engels is nog niet klaar. Maar hij heeft wel gevonden dat de adviezen die het Nederlandse Google Adsense Blog geeft niet in overeenstemming zijn met de “Terms of Service” van Adsense. Lees het stukje: “Adviezen Nederlands Adsense weblog tegen programmabeleid Adsense in”

Verder zijn er op SEOmoz.orgnatuurlijk weer allerlei leuke artikelen geschreven, maar dat is eigenlijk dagelijkse kost voor elke SEO die er wat van snapt dus dat haal ik verder niet aan. Overigens ben ik wel erg benieuwd naar de nieuwe lay-out waar Rand het over heeft. Nog een klein nieuwtje op het einde voor diegene die het allemaal ook tot hier hebben gelezen, we zijn op met Onetomarket ook een corporate blog gestart.

Was dit artikel behulpzaam?

Bedankt voor je feedback!

3 reacties op “De links van afgelopen weken”

 1. deejay avatar
  deejay

  Thanks for the tip.

  reviewme rules, just ordered a blog item on searchenginejournal.com for w3tableless.com, lets see if it gets approved 🙂

  ciao ciao

 2. deejay avatar
  deejay

  o dit was een Nederlandse post trouwens duh 🙂 lol

 3. deejay avatar
  deejay

  mmm, werd niet aangenomen, triest …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.