Data & Analytics

Data & Analytics diensten

Inzichten & Acties

Google Tag Management en Analytics of liever Adobe? Of je nu een audit, implementatie of onderhoud op je bestaande container wilt. Ik help je graag om van je data inzichten te maken.

Google Analytics Audit

Het is essentieel om te weten hoe je huidige data en analytics systemen in elkaar zitten en functioneren. Met een audit breng ik de sterktes, zwaktes, kansen en bedreigingen in kaart. Hierdoor krijg je een duidelijk beeld van wat er verbeterd kan worden en betere datagestuurde beslissingen kan nemen. 

Implementatie

Wil je Google Analytics 4 implementeren met BigQuery of liever Adobe Analytics, juist je huidige implementatie overzetten naar Google Tag Manager, Serverside of juist niet. Dan help ik je graag. Vanaf een meetplan tot de dashboards, van standaard tot exotisch. Daar

Onderhoud

Als je alles dan ingericht hebt, maar je hebt niemand die nieuwe implementatie of analyse vragen kan oppakken of je hebt zelf af en toe vragen en niet genoeg tijd of kennis, dan help ik je graag met het onderhoud van je tag-management, je analyses of je analytics implementatie.

Deze klanten gingen je voor:

Waar ik ook mee kan helpen

A/B-testen en conversie-optimalisatie

Jouw website en performance verbeteren door te A/B-testen, experimenteren en aanbevelingen te geven op basis van de testresultaten, om zo je omzet, rendement of ROI te verbeteren.

Data-privacy

Cookies, privacy en beveiliging van je klantgegevens. Ik help je bij het naleven van de AVG/GDPR en het toepassen van best practices gegevensbescherming.

Data-gedreven marketing

Data inzetten om je marketingstrategie te optimaliseren. Doelgroepindentificatie, klantsegmentatie en personalisatie op basis van je data. Effectievere beslissingen en het verbeteren je bedrijfsresultaten met datagestuurde inzichten.

Data-integratie

Wil je diverse data samenvoegen in bijvoorbeeld BigQuery of een CDP koppelen aan Google Analytics of je CRM? We onderzoeken samen hoe we dit kunnen organiseren en beheren zodat je dit makkelijk kunt gebruiken. Een belangrijke stap in je digitale transformatie.

Dataconsultancy

Samen werken aan een doeltreffende datastrategie, waarbij we doelen identificeren, de juiste KPI’s bepalen en de beste tools en technologieën kiezen.

Was dit artikel behulpzaam?

Bedankt voor je feedback!