Een nieuw avontuur

Home / Een nieuw avontuur

Het ziet er naar uit dat de cloudservice van Posterous het nu ook weer gewoon zonder hickups doet. Dat even down ging, kwam mij wel goed uit want ik ben de afgelopen dagen flink druk geweest. Vanaf 1 september begin ik voor mijzelf als Online Marketeer, Conversieverbeteraar, webdesigner (en bewust alleen design, geen ontwikkeling). Een nieuw avontuur dus. Bij een nieuw avontuur hoort natuurlijk ook een nieuw logo en een nieuwe website, alleen kom ik daar door drukte momenteel eigenlijk niet aan toe. Ik heb mezelf wel voorgenomen dit voor november klaar te hebben, want goed voorbeeld doet goed volgen. Binnenkort dus meer hierover, nu eerst eten en de mailbox weer op nul zetten!

Ik kan jullie overigens al wel vast een opzet laten zien van het nieuwe logo. Ik hoor graag wat jullie er van vinden! 

Logo-schets-c42-20-var1

Was dit artikel behulpzaam?

Bedankt voor je feedback!

6 reacties op “Een nieuw avontuur”

 1. jvaneck avatar
  jvaneck

  Lekker kleurrijk dat logo! Heel veel succes met je nieuwe avontuur. Maar dat gaat wel goed komen vermoed ik.

 2. wout avatar
  wout

  Gaaf man! gaat je vast lukken! Heel veel succes…

 3. Bart Ensink avatar
  Bart Ensink

  klinkt goed! Veel succes en ik zal verwijzingen voor je doen als de gelegenheid zich voor doet. Go!

 4. Ani Lopez avatar
  Ani Lopez

  Good luck mijn frriend

 5. Dennis Sievers avatar
  Dennis Sievers

  Proficiat man, genoeg werk in deze branche om zelf een avontuur aan te gaan.Logo ziet er goed uit. We spreken elkaar binnenkort weer ff!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.