Persoonlijk

Zwembad Enschede

Vanmorgen met Brent wezen zwemmen in het ‘nieuwe’ zwembad in enschede. Nu ook met buitenbad wat echt wel een lekkere verademing is. Aangezien ik de laatste dagen erg druk ben en bijna 2 banen tegelijk heb is, is het weekende Lego en zwemmen wel een welkome afwisseling. Je merkt ook direct dat de rust veel creativiteit naar boven haalt. Als de kleine ligt te slapen ga ik meestal nog even gauw aan het werk en gisteravond kreeg ik dan ook wat leuke ideeën om een keyword onderzoek een stukje inzichtelijker te maken (in ieder geval voor mij) en er ook wat andere marketingwaarde aan te te hangen. Vanavond maar eens kijken of ik de resultaten mooi kan plotten in een grafiek.

Overigens steek je van de kleine ook nog af en toe wat nieuws op. “Papa, ik wil een suikerpluisje”. Ik moest 2x vragen voordat ik begreep wat hij bedoelde, en jullie?

Ik optimaliseer websites op het gebied van online marketing, zoekmachine- en conversieoptimalisatie. Neem contact met mij op als je eens over jouw kansen wilt praten.

1 Comment

Write A Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.