Kleine update gedaan aan mijn blog…

Home / Kleine update gedaan aan mijn blog…

Ik heb de social bookmark dingen weggehaald. Deze worden zo weinig gebruikt, dat het niet echt relevant meer is voor de Nederlandse markt, ik ben nog bezig met het schrijven van een ekudos.nl plugin voor WordPress. Daarvoor in de plaats heb ik een rating systeem ingebouwd, waarmee je artikelen kunt waarderen. Ik krijg hierdoor een beter overzicht in wat voor soort artikelen jullie goed vinden en jullie krijgen een tijdje een overzicht van de door de lezers meest gewaardeerde artikelen.

Tevens heb ik een blogroll overzicht erbij gemaakt, zet hier je URL even neer en ik kijk of ik je erbij stop.

Hebben jullie nog andere suggesties of dingen die je mist, schroom niet deze in de opmerkingen te plaatsen.

Was dit artikel behulpzaam?

Bedankt voor je feedback!

6 reacties op “Kleine update gedaan aan mijn blog…”

 1. Laurens avatar

  Mijn link had je al dus doe je ding 🙂

  Ik zal ook es een blogroll gaan ritselen.

 2. TruFu avatar

  Je staat op mijn blogroll, feel the link love 🙂

 3. Gerben avatar
  Gerben

  Leuk gedaan Roy. Was je nog geïnspireerd door mijn rating-systeem uit de site-reviews?

 4. Roy avatar

  *mental note to self* nooit iemand mailen of zo nog plannen hebben voor een plugin en of ze een API hebben…

  http://www.ekudos.nl/plugin

 5. Katinka Hesselink avatar

  Tja, in Nederland is ‘social bookmarking’ vooral NOG niet echt relevant. Ik zit persoonlijk te wachten op een Nederlands alternatief voor stumbleupon. Dat is de enige social bookmarking tool die ook nog werkt in niches buiten het grote nieuws of de internet branche.

 6. nika avatar
  nika

  This is website.a lot of guys can service for you , most skilled levelers and The price of power leveling. Give all customers the best and cheap price. The best and securest way to power level your character to your desired high level fast. the website already have done near a number of orders for wow power leveling and offers professional powerleveling service on most popular MMOGs.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.