Zoekmachines

Kleine update gedaan aan mijn blog…

Ik heb de social bookmark dingen weggehaald. Deze worden zo weinig gebruikt, dat het niet echt relevant meer is voor de Nederlandse markt, ik ben nog bezig met het schrijven van een ekudos.nl plugin voor WordPress. Daarvoor in de plaats heb ik een rating systeem ingebouwd, waarmee je artikelen kunt waarderen. Ik krijg hierdoor een beter overzicht in wat voor soort artikelen jullie goed vinden en jullie krijgen een tijdje een overzicht van de door de lezers meest gewaardeerde artikelen.

Tevens heb ik een blogroll overzicht erbij gemaakt, zet hier je URL even neer en ik kijk of ik je erbij stop.

Hebben jullie nog andere suggesties of dingen die je mist, schroom niet deze in de opmerkingen te plaatsen.

Ik optimaliseer websites op het gebied van online marketing, zoekmachine- en conversieoptimalisatie. Neem contact met mij op als je eens over jouw kansen wilt praten.

6 Comments

  1. Leuk gedaan Roy. Was je nog geïnspireerd door mijn rating-systeem uit de site-reviews?

  2. Tja, in Nederland is ‘social bookmarking’ vooral NOG niet echt relevant. Ik zit persoonlijk te wachten op een Nederlands alternatief voor stumbleupon. Dat is de enige social bookmarking tool die ook nog werkt in niches buiten het grote nieuws of de internet branche.

  3. This is website.a lot of guys can service for you , most skilled levelers and The price of power leveling. Give all customers the best and cheap price. The best and securest way to power level your character to your desired high level fast. the website already have done near a number of orders for wow power leveling and offers professional powerleveling service on most popular MMOGs.

Write A Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.