Minder schrijven, meer kwaliteit…

Home / Minder schrijven, meer kwaliteit…

Tenminste, dat zeggen Jakob Nielsen, (useit) en Brian Clark (copyblogger). Persoonlijk ervaar ik het meer als zeurende stem die zegt dat ik nog moet bloggen, maar sinds ik ook twitter, heb ik eigenlijk nog minder tijd en vind ik het bloggen iets minder leuk. Ik beloof dat ik het goed maak deze maand. Ik zal eens beginnen dit weekend met een round-up wat er de afgelopen tijd allemaal gebeurd is, want de SEO branche zit niet stil.
UPDATE – plaatje toegevoegd!

Was dit artikel behulpzaam?

Bedankt voor je feedback!

5 reacties op “Minder schrijven, meer kwaliteit…”

 1. Joost de Valk avatar

  Ik hoop dat dit niet de post is waar je al een maand over na moet denken 😉

 2. SEO Handleiding avatar

  Haha ik hoop het niet 🙂 geniale plaatjes trouwens.

 3. Robbert avatar
  Robbert

  Het vorige bericht dateert van 31 juni. Een mooie tien dagen dus 🙂

 4. Eduard Blacquière avatar

  Leuke plaatjes inderdaad. Als we je op je PageRank beoordelen, komt het wel goed! 😉

 5. Jasja avatar
  Jasja

  Meestal heeft dat verveleden stemmetje wel gelijk en moet er juist weer meer geblogd worden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.