Zoekmachines

Minder schrijven, meer kwaliteit…

Tenminste, dat zeggen Jakob Nielsen, (useit) en Brian Clark (copyblogger). Persoonlijk ervaar ik het meer als zeurende stem die zegt dat ik nog moet bloggen, maar sinds ik ook twitter, heb ik eigenlijk nog minder tijd en vind ik het bloggen iets minder leuk. Ik beloof dat ik het goed maak deze maand. Ik zal eens beginnen dit weekend met een round-up wat er de afgelopen tijd allemaal gebeurd is, want de SEO branche zit niet stil.
UPDATE – plaatje toegevoegd!

Blaugh!
Yoda!

Ik optimaliseer websites op het gebied van online marketing, zoekmachine- en conversieoptimalisatie. Neem contact met mij op als je eens over jouw kansen wilt praten.

5 Comments

Write A Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.