Persoonlijk

Ons landje is weer een SEO keurmerk rijker – of armer…

Media_httpuploadschap_gjcwg

Geweldig! een corporate rip-off. Alain had met zijn SEO Keurmerk een jaar of 3 terug een leuke primeur en businessmodel, maar om daar nu nog mee te komen is wel een koude douche in mijn ogen. Maarja een merger van Checkit en iProspect heeft natuurlijk wat (goedkope) PR nodig.

Ik vind die hele keurmerk kwats überhaupt onzin of het nou gaat over SEO’s of tekstschrijvers. Overigens vaar ik wel bij veel slechte SEO’s of sites die het niet voor elkaar hebben, het is tenslotte nogal dringen in de top 5 op de leuke termen.

Ik optimaliseer websites op het gebied van online marketing, zoekmachine- en conversieoptimalisatie. Neem contact met mij op als je eens over jouw kansen wilt praten.

5 Comments

  1. paul van oosterhout Reply

    ik hoop dat er ook echte badges en bumperstickers van komen.

  2. ja @merchandise…lijkt me de grap van de week…badges van seonoob, master, king, ringleader tot uberlord…

Write A Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.