Social Media en effectiviteit…

Home / Social Media en effectiviteit…

Serieus, who cares.

Juist als je er niet op let, gewoon je ding doet en af en toe een beetje logisch nadenkt over je eigen gedrag zul je het meeste uit de ‘sociale media’ halen. Elke Guru die anders beweert, kan net zo goed Snake Oil gaan verkopen.

Linkedin is ondertussen zo goed als waardeloos geworden door de halve zolen die daar het denken beter te weten, Twitter word kapotgespammed en tot de dag van vandaag zijn er nog guru’s die denken dat het follow-unfollow spelletje nog steeds werkt, resultaat: 12k aan mensen volgen en 9k aan volgers hebben. Volstrekt clueless. Ga aan het werk mensen.

P.S. gekoketteer met andermans cases, vooral US cases, siert ook net niets. my 2 cents.

Was dit artikel behulpzaam?

Bedankt voor je feedback!

3 reacties op “Social Media en effectiviteit…”

 1. Reind avatar
  Reind

  Sociale media is veelal zonde van de tijd als je kijkt naar het rendement. Iedereen denkt dat hij of zij vandaag de dag de godganse dag MET ‘de klant’ bezig moet zijn. Bedrijven die de hele dag MET hun klanten bezig moeten zijn doen schijnbaar iets verkeerd… je moet namelijk niet MET een klant bezig zijn maar VOOR een klant bezig zijn.Een tevreden klant zeurt niet en daar hoef je ook zeker geen uren aan te besteden om hem of haar wat in de maag te splitsen ;-)Er lopen echter TEveel van die marketingmensen rond die de sier maken met het handje vol social media campagnes welke wel succes hadden en de gemiddelde ondernemer tuint er met open ogen in (en hetzelfde geld voor al die zogenaamde SEO bedrijven die gouden bergen beloven maar uiteindelijk niets waar kunnen maken).Kwaliteit wordt niet geleverd in 140 karakters zeg ik dan altijd maar 😉

 2. Eva | Effectiviteit avatar
  Eva | Effectiviteit

  De effectiviteit van de social media voor de contacten tussen partikulieren is aan het verdwijnen. Steeds meer wordt het een forum voor de zakenwereld. Hier is de effectiviteit voor het ogenblik zeer groot. Vooral door de impact van google.

 3. Roy Huiskes avatar
  Roy Huiskes

  Lees nou eens hardop wat je zegt Eva, snijdt ook niet echt hout he?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.