Persoonlijk

Pay up! of toch gratis.

Deze man is het duidelijk met Andrew Keen eens, en niet met Chris Anderson. Ik hang duidelijk in het midden. Ik geloof in iets weggegeven en in gratis, hell ik geloof zelfs in waardebepaling achteraf. Maar er is duidelijk een issue met mensen die onder de prijs werken waardoor kwaliteit niet altijd erkent wordt (en daarover valt ook te discussieren. Wat is je marktwaarde, ben je wel zo goed als je denkt, doe je wel wat de klant vraagt etc etc.) maar het geeft stof om te denken. Ow en natuurlijk hier wel de credits: Via Paul Remmelts, Fotograaf in overijssel. 

Ik optimaliseer websites op het gebied van online marketing, zoekmachine- en conversieoptimalisatie. Neem contact met mij op als je eens over jouw kansen wilt praten.

Write A Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.