Presentatie Digital Marketing Live 2014

Home / Presentatie Digital Marketing Live 2014

Het was weer een boeiende, drukke dag. Vier ronde tafel sessies gedaan van ongeveer 70 slides in 30 minuten. Dat was wel een beetje doorpakken, ik had het aantal slides al wat teruggebracht, maar dacht 40 minuten te hebben, dus kwam bij de eerste sessie iets tijd te kort. Volgens mij heb ik wel iedereen nieuwe inzichten kunnen geven of kunnen helpen met de vragen. Voor de mensen die er waren, die kunnen hier mijn presentatie downloaden via onderstaand formulier.

Geen nood, dit is maar voor eenmalig gebruik en je zult geen nieuwbrieven of iets dergelijks van mij ontvangen.

 

Was dit artikel behulpzaam?

Bedankt voor je feedback!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.