Schijnbaar iets minder aandacht voor SEO

Home / Schijnbaar iets minder aandacht voor SEO

Dat is nu de 2e keer deze maand dat een ‘vernieuwing’ van de site een grote fuck-up is geworden qua SEO. “Even wat minder aandacht door de tijdsdruk” is het excuus dan. Eerst de nieuwe lancering van kleertjes.com die maar niet begrijpen dat zoekmachines een groot deel van de omzet zijn en gisteren hetzelfde verhaal met managementboek.nl, waarbij vanmorgen de helft van de site: query nog 404’s opleverden. Het geluk met deze merken is dat ze tegenwoordig vaak met beetje geluk vlot hun content weer in de index krijgen, zeker als je een groot merk bent, maar met genoeg 404’s gooit Google je er zo maar een maandje uit.

Ik kan daar maar een ding zeggen: wat heb je dan een waardeloze planning, webbouwers, een SEO en een data analist die schijnbaar nog nooit goed naar de cijfers hebben gekeken om redirecten als een showstopper te implementeren. Gelukkig kun je dat goedmaken door een flinke hoeveelheid geld in Adwords te blijven stoppen, want Google moet tenslotte ook blijven verbeteren elk kwartaal…

Succes met het puinruimen en ik dacht dat iedereen zo onderhand wel bekend was met de Rabobank case

Was dit artikel behulpzaam?

Bedankt voor je feedback!

2 reacties op “Schijnbaar iets minder aandacht voor SEO”

  1. Ramon Eijkemans avatar
    Ramon Eijkemans

    ze hebben een ad-tje gedaan 🙂

  2. MikevHoenselaar avatar
    MikevHoenselaar

    Men moet blijkbaar eerst keihard op de grond vallen voordat men het pas gaat voelen. Gelukkig hebben wij deze week livegang webanalisten.nl en hebben we daar rekening mee gehouden. Eeuwig zonde blijft dat om het niet te doen. Goed artikel!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.