State of Search Podcast 03

Home / State of Search Podcast 03

Een speciale show afgelopen week. Ik heb rechtstreeks ingebeld via skype naar de webmasterradio booth op Search Engine Strategies in New York. Bas samen met een geweldig stel gasten en onze producer brasco natuurlijk. Gasten deze week waren:  Jon and Lisa Myers, Dixon Jones en Dave Naylor. Na de eerste break komt Richard Zwicky om over linker.enquisite.com te praten.

Elke gast heeft zijn visie op de conferentie gegegeven. Het is iedereen opgevallen dat eigenlijk elke sessie erg local gebaseerd was, dit was dan ook wel het main topic van de eerste dag, maar er kan gerust gezegd worden dat dit een enorm animo heeft. Punten ter discussie waren onder andere het gebrek aan support en de problemen met local in de UK.

In het tweede deel vertelt Richard Zwicky iets over ‘linker’ zijn nieuwe online dating service voor link building. Het matched partners welke in het zelfde segment zitten en die allebei openstaan voor een link deal op de een of andere manier.

Natuurlijk is er nog kort over Search Engine Strategies Amsterdam gesproken met Dixon en Bas.

Luister naar de show

Gerelateerde showlinks:

Meer in de delicious feed

Als je een topic wilt aandragen kun je een url naar onze delicious feed sturen naar “stateofsearch” en als we er wat mee kunnen hoor je het terug in de show. Heck, als je zelfs iets te vertellen hebt wat wij de moeite waard vinden, neem dan even contact op!

Je kunt live naar ons luisteren elke dinsdag om 20.00 uur op www.webmasterradio.fm. Speciaal voor jou Dennis: om 11 uur AM 😉 We vinden het gaaf als je dat ook met ons meedoet in de chatroom om mee te discussieren!

Je kunt je ook abonneren op onze show via iTunes.

Was dit artikel behulpzaam?

Bedankt voor je feedback!

Eén reactie op “State of Search Podcast 03”

  1. SAMBALEO | Blog | State of Search Podcast 03

    […] State of Search Podcast 03 is een artikel van: chapter42. Zoekmachine optimalisatie en conversie optimalisatie weblog van Roy Huiskes […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.