Link building

Linkbuilding: hoe verdeel je je tijd hiervoor?

Hoeveel tijd besteed jij aan linkbuilding? Wat is jouw belangrijkste manier om traffic naar je blog te krijgen? Zijn het links of zijn het zoekmachines? Dit is erg belangrijk om te weten voordat je begint met je linkbuilding campagne. Het heeft invloed op je anchor tags en op de plaatsen waar je links probeert te krijgen. Natuurlijk heeft het ook invloed op de hoeveelheid geld die je er aan kwijt wilt (foei, Google is van mening dat je geen links mag kopen, tenzij het via Adsense is).

Linkbuilden is een dagelijks proces en het is belangrijk om het zo natuurlijk mogelijk te houden. Het heeft dan ook geen zin om 1x in de maand 5.000 links te regelen, beter is het om dagelijks 1 à 2 goede backlinks te krijgen. Dit houdt het proces een stuk natuurlijker en omdat de kwaliteit in mijn ogen VEEL belangrijker is dan de kwantiteit. Dit geldt echter alleen zolang je nog een Pagerank 6 of lager website hebt, daarna wordt de invloed van de hoeveelheid vele malen groter.

Mijn advies is dan ook om te zorgen dat je website dagelijks een linkwaardig artikel publiceert en dat je deze naar een aantal bronnen probeert te versturen of te publiceren. Zodoende ben je dagelijks nog geen 5% van je tijd kwijt aan het bouwen van een stabiele basis van je website en prettige bijkomstigheid is dat je jezelf langzaam als een autoriteit presenteert.

Ik optimaliseer websites op het gebied van online marketing, zoekmachine- en conversieoptimalisatie. Neem contact met mij op als je eens over jouw kansen wilt praten.

15 Comments

 1. Ik moet ook eens de tactiek gaan toepassen die je op het einde van je artikel vernoemd.

 2. Linkbuilden gaat voor grotere projecten van mij heel moeilijk. Gezien deze heel erg commercieel zijn, dus moet je ook veel $$$ trekken voor je campagnes.

  • Beste Peter,

   Linkbuilden hoeft niet duur te zijn,
   Probeer de Linkbuilding Specialist eens uit, wij werken uitsluitend volgens de richtlijnen van Google en 100% whitehat Linkbuilding, vanaf 350 euro per maand, heb je al 10 uur professionele linkbuilding.

 3. Geduld is een schone zaak.

  Dagelijks tijd besteden aan linkbuilding strategieën waarbij kwaliteit boven kwantiteit staat. Mits goed uitgevoerd zal linkbuilding uiteindelijk zijn beloning uitkeren.

  • Beste Norbert,

   Probeer de Linkbuilding Specialist eens uit, wij werken uitsluitend volgens de richtlijnen van Google en 100% whitehat Linkbuilding, vanaf 350 euro per maand, heb je al 10 uur professionele linkbuilding.

   Mvg.
   Linkbuilding-specialist.nl

 4. ‘foei, Google is van mening dat je geen links mag kopen, tenzij het via Adsense is’

  Grappig hoe je het hier stelt. Eigenlijk is dat gewoon machtsmisbruik. Een hoge positie door links te kopen van Google (Adsense) maar wel, maar hetzelfde geld neertellen voor SEO-doeleinden en je riskeert voor eeuwig verbannen te worden…

 5. Een tool die tijd bespaart is deze linkbuilding tool. Met de zoekmachine kun je op zoek naar plaatsen waar je je website of weblog kunt aanmelden.

  Met de registratietool kun je bijhouden bij welke websites je je website hebt aangemeld. Dit voorkomt dat je dubbel werk doet.

 6. Aangezien linkbuilding een belangrijk product is in ons advies en uitvoering naar de kant gaat er nogal wat tijd inzitten. Bovenstaande tool is wel handig.

 7. Blijft een hoop werk om een site tegenwoordig nog een beetje onder de aandacht te krijgen, zeker als je net start. Veel directories zitten “vol” en veel populaire sites worden overspoeld met “persberichten” van mensen die aandacht zoeken… Hard werken dus. Het lijkt wel de offline wereld, haha

  • Beste Arthur,

   Je kunt dit arbeidsintensieve werk ook uitbesteden aan commerciële partijen, bij de Linkbuilding Specialist kun je al voor 350 euro p/m Linkbuilding uitbesteden.
   Wij werken uitsluitend volgens de richtlijnen van Google en 100% whitehat Linkbuilding strategieën.

Write A Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.