Betalen voor links op digg.com

Home / Betalen voor links op digg.com

Op nu.nl stond vandaag een artikel over dat er een nieuwe site is die users betaalt voor hun Digg actie. Toevallig heeft Rand Fishkin vandaag een heel stuk geschreven over hoe om te gaan met Digg.

In het kort komt het hierop neer: spammen heeft geen zin, dat levert alleen maar traffic op en geen links, conversie of branding. Verstandiger is het om met een goed artikel op Digg te komen zodat je naam blijft hangen en er over je geschreven wordt.

Betalen voor hoge positie op linksite
AMSTERDAM – De website User/Submitter is een handeltje begonnen in stemmen op bijdragen op de populaire linksite Digg. Bezoekers van Digg kunnen ingezonden links een hogere positie op de homepage bezorgen door er op te stemmen.

User/Submitter betaalt Digg-gebruikers vijftig dollarcent voor elke vijf stemmen. Belanghebbenden die een link een prominente plek op Digg willen bezorgen, betalen daarvoor twintig dollar, plus een dollar voor iedere stem die op de link wordt uitgebracht. Digg trekt miljoenen bezoekers per maand.

Digg kondigde onlangs aan om de manier waarop de stemmen geteld worden, te gaan aanpassen. Op dit moment hebben de stemmen van een beperkte groep vaste bezoekers een veel groter gewicht dan dat van andere Digg-leden. Daartegen ontstond de laatste tijd protest.

Was dit artikel behulpzaam?

Bedankt voor je feedback!

5 reacties op “Betalen voor links op digg.com”

 1. Digg abuse – SEO and Webdesign Weblog – Joost de Valk

  […] While I talked to you guys about how I made a site rank for some top keywords fast using Digg and some quality link-bait, I do not think that spamming is the answer. My colleague Roy Huiskes talked about some Digg abuse on his blog, and why this wouldn’t work. He quotes an article on seomoz, about how to deal with Digg. […]

 2. Roy avatar

  Hoe kom ik daar dan bij, ik dacht dat zijn oude nickname iets van randfish ofzo was, nouja dat is blijven hangen. ik heb het aangepast nu.

 3. Ulco avatar
  Ulco

  Lol, noem hem nooit Rand Fish als je hem in het echt tegenkomt, kantie slecht tegen als je de kin vergeet 😉

 4. Sjors avatar
  Sjors

  Onlangs kwam ik ook bij Digg de reactie tegen van een jongen wiens artikel op de voorpagina van Digg was terecht gekomen. Normaal haalde hij een doorklike rate van bijna 5% en na zijn publicatie op Digg daalde dat naar 0,0001% Dus direct proftijt uit een hoge Digg ranking is er niet echt te halen.

 5. Positie 1 avatar

  Je kan nog zoveel traffic vanaf Digg krijgen maar wat heeft het voor zin. Je CTR zal er echt niet van stijgen. Digg bezoekers zijn surfers niet zoekers.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.