Persoonlijk

De beste wensen voor 2007!

Aan alle lezers van mijn blog: de beste beste wensen voor 2007.

2007 wordt wederom voor Search een jaar met vele veranderingen. Er zijn voorspellingen dat in 2007 en 2008 langzaam SEO tot een piek komt, dus ik ben benieuwd hoe we dit gaan merken in Nederland, zeker met de achterstand die we momenteel hebben. Verder is het natuurlijk altijd afwachten wat de grote bedrijven voor ons in petto hebben, Windows gaat Vista lanceren en waarschijnlijk ook live.com steeds meer proberen te pluggen (overigens vind ik die resultaten voor de gemiddelde gebruiker steeds beter worden, echter om hoog te ranken kom je nog steeds weg met een hele hoop backlinks). Komt Google OS er dan toch eindelijk?

Op persoonlijk vlak moet ik nog afstuderen, mijn motor rijbewijs halen, de 1e verjaardag van mijn zoontje vieren, verwacht ik onze tuin helemaal te kunnen omgooien dit jaar en misschien wel een nieuwe keuken. Genoeg te doen dus.

Het beloofd in ieder geval spannend en leuk jaar te worden!

Ik optimaliseer websites op het gebied van online marketing, zoekmachine- en conversieoptimalisatie. Neem contact met mij op als je eens over jouw kansen wilt praten.

8 Comments

  1. Arjan Eising Reply

    Laten we inderdaad maar hopen dat het spannend én leuk wordt :) Prettig 2007 toegewenst!

  2. Een goed en succesvol 2007 Roy!

    en de foto’s van jij als tuinman zien we wel verschijnen neem ik aan :)

Write A Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.