5 Things you didn’t know about me

Home / 5 Things you didn’t know about me

English post is below.

Ik ben geblogtagged en wel door mijn collega Joost de valk. Dit houdt in dat ik 5 dingen over mijzelf moet vertellen die je nog niet over mij wist.

 1. Ik doe al 10 jaar over een studie waar ik het nut niet (meer) van zie, en toch wil ik het graag afmaken voor het papiertje wat alleen maar voor een ander waarde heeft.
 2. Mijn vriendin heeft een kat, genaamd “poes”, en die wil ze wegdoen omdat ik er allergisch voor ben, maar voor geen goud op de wereld wil ik het dier missen, ondanks dat het soms echt een onding is. Ook ben ik helemaal gek van ons hondje, “Peggy” een eigenwijze dwerg teckel.
 3. Ik stem altijd links, omdat ik vind dat rechts niet liberaal genoeg is of achterlijke ideeën heeft over integratie. Verder ben ik 8 jaar vegetariër geweest en heb dit opgegeven voor salami.
 4. Ik heb zo’n slordige 100 star wars action figures en een stapel voertuigen. Echter heb ik ze niet van ‘vroeger’ maar heb ik ze van mijn 18e tot mijn 20e gekocht, in de tijd dat ik ook druk was met comics sparen. Typisch genoeg was dat de tijd dat ik Laboratorium Informatica studeerde…
 5. Duitsland is mijn favoriete (vakantie)land. Sterker nog ik hou niet van op vakantie gaan, tenzij het voor langere tijd is en ik bijvoorbeeld ergens moet werken.

Aparte notitie natuurlijk voor Brent, mijn zoontje van 7 weken die de wereld in hele positieve zin voor mij heeft veranderd en waar ik alles voor over heb.

Nu moet ik natuurlijk ook een aantal mensen taggen en zoek hiervoor Nederlanders uit:
David Hardcopy, Marco Derksen – marketingfacts, Richard – Brandmerchandise.nl, Dawid Saku en ulco – netters.nl

Mocht je geen idee hebben waarover dit gaat lees dan blog tag treeeven. Ik ben ervoor om deze tak in het Nederlands voort te zetten en eventueel een vertaling in het Engels aan te bieden.

The English part.

 1. My study doesn’t mean a thing to me, although it’s the 10th year I’ve paid for it, I’m going to get my diploma only because it means anything to other people.
 2. My girlfriend has a cat and a dog, the cat is called ‘pussy’ and although I’m allergic as hell for the darn animal I’d never think about giving the cat away because of my allergy. The dog is a dachshund which is way too small and stubborn for my stubborn ego to get hurt from every day, still I like to try.
 3. I always vote left, because the right wing isn’t liberal enough and has a stupid foreign policy.
 4. I collected star wars figures 5 years ago, and kept none of them ‘mint’ because I wanted to change their setting every month, this is the time I also collected comic books and studied Laboratory Informatics
 5. My favorite country must be Germany. I actually don’t like going on a holiday anyway, only when it’s for longer period of time, because I have to work somewhere. Home is were the heart is.

Was dit artikel behulpzaam?

Bedankt voor je feedback!

5 reacties op “5 Things you didn’t know about me”

 1. David avatar

  Damn! Ik was vandaag al geblogtagged door Erno. Uiteraard had ik jou ook als nieuwe blogtag aangegeven. Zullen we onze posts dan maar tegen elkaar wegstrepen?

 2. Erno Hannink avatar

  Die blog tag tree is mooi gedaan. Volgens mij wel lastig in het onderhoud 🙂

 3. mf avatar

  Het heeft even geduurd maar ik heb het stokje toch opgepakt:
  http://www.upstream.nl/comments.php?id=370_0_1_0_C

 4. John Roberts avatar

  Zou je niet eens een aantal screens van je Star Wars collectie online kunnen zetten? Ben er erg benieuwd naar =D

 5. […] Ik heb er al regelmatig genoeg van dat mijn dochter (3,5) me steeds wil laten schrikken; ze komt op schoot zitten, zegt “WHAAA” en vraagt dan; ‘ben je geschwokke?’ (ze heeft nog een beetje moeite met de “R”), laat staan dat ik zit te wachten op digitaal tikkertje spelen met een allergisch links “Du hast der Kraft Luke” roepend eeuwig studentje, maar goed, ik ben geblogtagged. […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.