Recap januari 2007

Home / Recap januari 2007

Zo vliegen de goede voornemens voorbij. Een van mijn voornemens was dat ik regelmatiger wilde gaan bloggen. Daar heb ik in de eerste weken 2007 dan ook direct een potje van gemaakt. Mijn streven is dan ook om wekelijks 2 kwalitatieve artikelen per week te schrijven welke dieper ingaan op online marketing onderwerpen. Overige artikelen zouden dan moeten ingaan op artikelen van anderen, welke in de loop van de week in de blogosphere online verschijnen en mijns inziens een reactie behoeven.

Ik heb de afgelopen weken eigenlijk genoeg gezien waarop ik een reactie zou willen geven of waar ik een andere mening over heb. Zelfs het reageren op reacties op mijn eigen blog is achterwege gebleven, echter ga ik dit nog bijwerken. Dit komt mede door het Nederlandse ‘holidays season’, uiteraard is ‘holiday season’ niet hetzelfde als de Amerikaanse variant. In januari is het de maand voor de travelbranche in vele Europese landen. Dit brengt in de zoekmachine branche dan ook vanaf november veel werk met zich mee.
Dit en een paar spoed opdrachten en wat normaal herstel werk maken januari tot een bizar drukke maand.

SEO en online marketing artikelen
De komende weken wil in hier toch verandering in brengen. Ik heb nog een aantal artikelen op de plank liggen waaronder een stuk over linkbait, nofollow, Open Source CMS systemen. iets over WordPress en SEO, Social Media Marketing en Optimalisatie en dabedoo verdient een nieuwe review nadat ze aan de hand van onder andere mijn artikel (of is dat teveel eer? bijna al mijn kritiek is behandeld) hun zoekmachine onder de loep hebben genomen en aangepast. Verder wil ik nog een aantal dingen met RSS gaan proberen en ben ik al tijden bezig met een plugin voor WordPress. Nu het publiek is, is het een mooie todo lijst.

Keyword density en zoekmachine optimalisatie ebook
Verder heb ik Peter beloofd om nog in te gaan op zijn artikel over keyword density en mijn mening hierover te geven. Ondertussen ben ik nog bezig met een handleiding annex ebook over organische SEO. Karel Geenen heeft zijn boek al af en online staan, mocht je deze nog niet hebben dan zou ik me even inschrijven op zijn mailinglist. het is een goede inleiding in de wereld van zoekmachine optimalisatie.

LinkedIn popularity boost
Afgelopen weken kom ik ook steeds meer Nederlanders op LinkedIn tegen en heeft LinkedIn een leuke nieuwe feature toegevoegd, Answers. Hiermee kun je jezelf bewijzen als expert. Door het gebruik van je omgeving en relaties wordt het ‘word of mouth‘-principe uitstekend benut. Bekijk mijn profiel en voeg me eventueel toe als we contact hebben gehad, hebben samengewerkt of wat voor elkaar kunnen betekenen.

View Roy Huiskes's profile on LinkedIn

Wat een linklove weer, en dat zonder affiliates…
Mocht je nog iets willen weten of toevoegen zet het in de opmerkingen!

Was dit artikel behulpzaam?

Bedankt voor je feedback!

2 reacties op “Recap januari 2007”

  1. Roy avatar

    Dat is ook zo, maar d’r is ook niet echt aanleiding om te reageren he 😉

  2. deejay avatar
    deejay

    he je kan wel zien dat je een tijdje niet gepost hebt 🙂 0 reacties 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.