Persoonlijk

En dan stopt je server…

Juist. Zoals elke blogger ging het bij mij gister mis. De hele server (shared…) ging plat en het duurde verdomd lang voordat het ding weer online was. Maar goed, geen dataverlies. Misschien de boel toch maar eens op mijn eigen Plesk zetten, maar dan zit je weer met allerlei geoptimaliseerde websites op 2 ip’s, toch ook niet echt heel erg handig…

Gelukkig, in dit geval, komt Google bij mij nog niet elke dag langs, 9 December voor het laatst, volgens de webmastertools, dus heb ik geen slechte pagina’s in de index staan.

Ik optimaliseer websites op het gebied van online marketing, zoekmachine- en conversieoptimalisatie. Neem contact met mij op als je eens over jouw kansen wilt praten.

8 Comments

 1. Eric Nijman Reply

  Google gooit je niet meteen uit de index als ze je website even niet kunnen bereiken, dan worden automatisch revisits ingesteld.

 2. De info uit de Google Webmaster Tools is niet realtime.
  Juich dus niet te vroeg en houd de komende dagen de ‘onbereikbare url’s’ en ‘time-out url’s’ in de gaten.

 3. Zolang je met die geoptimaliseerde websites/domeinen niet op dezelfde WHOIS, Adsense, Adwords, Sitemaps-account of andere footprints gebruikt zou ik me niet teveel zorgen maken.
  Anders eventueel extra IP’s..

 4. kching: dat ligt er maar aan, als je van 2 verschillende websites naar een andere website linkt, dan tellen die links toch een stuk minder als die 2 sites op 1 IP staan…

 5. De info uit de Google Webmaster Tools is niet realtime.
  Juich dus niet te vroeg en houd de komende dagen de 'onbereikbare url's' en 'time-out url's' in de gaten.

Write A Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.