Persoonlijk

Journalistiek volgens Sanoma en Wegener: Kopieren of zelfde feeds gebruiken.

Op zoek naar nieuws van FC Twente kwam ik hetzelfde artikel tegen:

Media_httpuploadschap_rcqil

Lees ze rustig na op:

De vraag is nu wie van wie kopieert of wat nou de echte bron is en misschien nog wel frappanter is dat Wegener aangesloten is bij ACAP om hun content te beschermen…

Ik optimaliseer websites op het gebied van online marketing, zoekmachine- en conversieoptimalisatie. Neem contact met mij op als je eens over jouw kansen wilt praten.

1 Comment

  1. Roy Huiskes Reply

    Iemand wees me erop dat dit gewone ANP feed is, dat ik nog veel kwalijker vind van Wegener om een lokale club, in een lokale uitgave te voorzien van algemeen nieuws. Ik was overigens in de veronderstelling dat Nu.nl, net als het NRC en nog wat uitgaves geen gebruik meer maakten van het ANP, maar ik zie net dat dit als bron inderdaad het ANP heeft.

Write A Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.