Persoonlijk

OMG wat heb ik nu gedaan….

Nou ik ben ook in het Engels begonnen. Waarom in godsnaam? Omdat Nederlands nu eenmaal geen wereldtaal is. Mijn aantal post hier is al behoorlijk afgenomen en ik heb mezelf in de nesten gewerkt door ook nog eens twee blogs te willen onderhouden, want ik ga niet stoppen met dit blog. Hoe nu verder? geen idee, gewoon iets drukker en doorwerken, daar moeten we het mee kunnen redden. Misschien ga ik alle artikelen wel vertalen? geen idee nog. Werk in uitvoering, maar het staat in ieder geval al live: royhuiskes.com en Eduard bedankt voor de opmerkingen op het podium!

Ik optimaliseer websites op het gebied van online marketing, zoekmachine- en conversieoptimalisatie. Neem contact met mij op als je eens over jouw kansen wilt praten.

7 Comments

 1. Wel ja, maak het nog drukker voor jezelf :)
  Maar ziet er goed uit en ga hem ook volgen. Ook al mooi wat feedreaders opgebouwd. GL!

 2. Lijkt me leuk en ook een uitdaging, maar ik heb er vertrouwen in dat je er tijd voor gaat maken, have fun!

  Ps. de plug tijdens m’n presentatie op de Affiliate Dag was verdiend!

 3. Jammer dat je twee blogs bijhoudt :) Meestal gaat 1 van de 2 achteruit :)

  Vreemde titel trouwens … ben je christelijk?

 4. @all dankje ;)

  @henri nee, ik zag meer aan het veels te amerikaanse OMG te denken, als ze enorm ontsteld zijn.

 5. Ideetje: Schrijf een blog over het verschil tussen een Nederlandstalig SEO blog en een engelstalig SEO blog. Die is in ieder geval interessant voor beide sites.

Write A Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.