Server switch en overzicht met SEO artikelen.

Home / Server switch en overzicht met SEO artikelen.

De komende week zal mijn website worden verhuisd naar een ander platform, omdat het oude Ensim niet meer ondersteund wordt. Het kan dus zijn dat er wat downtime gaat optreden of dat je een placeholder te zien krijgt. Alvast mijn excuses hiervoor, ik hoop dat het van korte duur zal zijn en zal hiervoor ook al het mogelijke doen, de backups zijn in ieder geval al gemaakt.

Ik ben afgelopen week een aantal artikelen tegengekomen die de moeite van het linken zeker waard zijn en die heb ik dan ook hieronder voor je op een rijtje gezet.

 • Dave Naylor heeft een prima stuk geschreven over hoe je foute bots kunt detecteren en kunt weren.
 • The Economist heeft een artikel gepubliceerd over hoe web 2.0 de porno aan het verslaan is op het internet.
 • Brian van Copyblogger had natuurlijk weer een prima artikel over kopteksten en veelgemaakte fouten hierin. Ook de artikelen van zijn gastbloggers tijdens zijn vakantie waren uitstekend.
 • Darren Rowse van Problogger heeft zijn mening over de toekomst van bloggen uitgewerkt
 • Ik kwam in mijn feedreader nog een oud geflagged artikel tegen over het gebruik van advertentieteksten in captcha’s. Even simpel als briljant en je laat je ontvanger de boodschap nog intypen ook.
 • DaveN was productief afgelopen dagen, hij heeft namelijk ook nog een robots.txt builder in elkaar gezet met zijn team. Kijk ook even naar de andere tools die hij beschikbaar stelt op clickability.co.uk
 • Collega Joost heeft een prima artikel geschreven hoe je je WordPress blog uit de supplementals kan houden.
 • SEOHeroes heeft nu een Google Coop op zo’n slordige 450 SEO’s sites. En natuurlijk is er dan nog de pagina met een kleine selectie van SEO feeds.
 • In Google Webmastertools kun je vanaf nu ook iets beter controleren of je pagina’s verwijderd wilt hebben in bijv. de Google Cache of uit de index.

Dat was het wel zo’n beetje, mocht ik iets vergeten zijn of over het hoofd hebben gezien dan hoor ik dat natuurlijk graag! je kunt het in de comments posten of natuurlijk gewoon e-mailen.

Was dit artikel behulpzaam?

Bedankt voor je feedback!

4 reacties op “Server switch en overzicht met SEO artikelen.”

 1. Roy avatar

  En we zijn weer up 😉

 2. Roy avatar

  Niet helemaal nee, iets te oude backup (2 dagen eerder), nieuwe MySQL en moest MIME-type nog aanmaken.

  tip: mocht je ooit de boel laten verhuizen, gebruik dan niet je domein e-mail als contact email adres 😉 hehehe, dan komen je nieuwe wachtwoorden niet aan, zodat je alvast het spul kunt overzetten.

  Voor de rest ging het vrij soepel.

 3. SEO Handleiding avatar

  Update ging niet helemaal zonder problemen zag ik ofwel 🙂

  Kamp zelf trouwens ook met problemen op dit moment :S kl*te host is weer aan ut f*cken, naja hoop dat het snel opgelost is, dan kunnen we weer bloggen 🙂

 4. Wilco avatar
  Wilco

  Laatst ging ik naar chapter42 en zag dat’ie down was.. Ik je al geprobeerd te bereiken, tot ik me weer vaag kon herrineren dat je de boel ging verhuizen 😉

  Alles lijkt nu weer prima te werken toch ? 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.