Vakantie Egypte | Goedkope vakantie aanbiedingen naar Egypte!

Home / Vakantie Egypte | Goedkope vakantie aanbiedingen naar Egypte!

Vakantie Egypte:

Egypte is de vakantiebestemming waar de zon (bijna) altijd schijnt!. Vier vakantie in Egypte. Een vakantie in Egypte heeft ontzettend veel te bieden. Egypte staat bekend om de bruisende badplaatsen Hurghada, Sharm el Sheikh, El Gouna en Dahab, die stuk voor stuk alle ingrediënten hebben om uw vakantie in Egypte compleet te maken.

via inpakkenenwegwezen.nl

Je kunt als SEO nog zo vaak uitleggen dat keyword density niet meer zou moeten tellen, en dat je geen verborgen tekst op de pagina moet zetten, maar zolang dit soort sites er op nummer één mee staan, ben je als search quality team en SEO niet geloofwaardig.

Voor diegene die niet zien wat ik bedoel, die mogen even op ‘meer’ klikken.

En nou zal ik wel van die kwats te horen krijgen als: Ja maar die site hoort toch op nummer 1 te ranken, want dat is toch de meest relevante site over vakantie egypte, want die van sunweb geeft veel meer nuttige informatie en net zoveel aanbiedingen.

Disclaimer: ik heb geen klanten welke op ‘vakantie egypte’ ranken op het moment van schrijven. En ik bedenk me tijdens het schrijven dat ik al eens eerder wat had geschreven over spam in de zon en Google die er geen zak aan doet. Misschien toch maar terug naar jammin and spamming, in plaats van naming and shaming.

Was dit artikel behulpzaam?

Bedankt voor je feedback!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.